Haberler

Kızına Instagram Hesabı Açtığı İçin Eleştirilen Hakan Hatipoğlu, Canlı Yayında Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Bebekleri için sosyal medya hesabı açtığı için eleştirilen Hakan Hatipoğlu, telefonla bağlandığı programda "Bebeklerini kendileri gibi reality şov yıldızı yapmak istiyorlar." yorumu için "Herkes kendi önünden yesin." dedi.

Yeni doğan kızı Lila için Instagram hesabı açan Hakan Hatipoğlu, sosyal medyada tepki çekti. Gelen tepkiler üzerine bugün TEVE2'de yayınlanan 2. Sayfa'ya telefonla bağlanan Hakan Hatipoğlu, canlı yayında iddialara ateş püskürdü.

ELEŞTİRİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Eleştirilere tepki gösteren Hatipoğlu, "Yaptığım şey çok normal. Çocuğumun resim ve videolarını arşivlemek için açtım. Sonra sosyal medyada konuşulmaya başlanarak acayip bir yere geldi. Ben bunu ilerde kızıma göstermek için açtım. Kızımın adından yazdığım şeylerde kötü bir niyet yok ki." dedi.

Kızına Instagram Hesabı Açtığı İçin Eleştirilen Hakan Hatipoğlu, Canlı Yayında Ateş Püskürdü

"HERKES KENDİ ÖNÜNDEN YESİN"

Hatipoğlu, "Kendileri reality şovdan çıktı bebeklerini de öyle yapmaya çalışıyorlar" yorumuna da "Ne alakası var Allah aşkına herkes kendi önünden yesin. benden bunları sizden duydum ve çok üzüldüm." diyerek tepki gösterdi.

Kızına Instagram Hesabı Açtığı İçin Eleştirilen Hakan Hatipoğlu, Canlı Yayında Ateş Püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

isim:

herkes kendi önünden yesin cümlesi bile sizin kültür ve hitap ettiğiniz kesimi gözler önüne seriyor.

17
1
yanıtYanıtla
Mebrure:

Çocukların bu resimleri instagramda paylaşilmamali. Aslında büyüklerde öyle. facebook instagram ne kadar gereksiz birsey.

10
0
yanıtYanıtla
Sedat:

Boş adam boş. . .

8
1
yanıtYanıtla
SİMLİ:

güzel demişsin hakan herkes kendi önünden yesin ve mümkünse gözlerimizden uzak evinizde kırın . . . . oturun. . . aferin

8
1
yanıtYanıtla
NESS:

Adam olsan zaten kendi battığın pisliğe çocuğunu bulaştırmazsın . bir insan kendi evladını milletin ağzına nasıl reklam mezesi yapar ya . ahh para sen nelere kadirsin

8
1
yanıtYanıtla
NAVAJHO:

Herkes özgürce kendi hayatını yaşar, insanların yaşamlarını eleştirmekten vaz geçin. Beğenmiyorsanız siz yapmayın, kimse sizi mecbur tutmuyor. Kimse sizin dünya görüşünüze göre yaşamak zorunda değil !

5
3
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

o zaman ailesini milletin önüne koymayacak eleştiri yapılıncada isyan etmeyecek kabullenecek hayırdır sen niye rahatsız oldun yakınımısın yoksa avukatımı. .

yanıt0
yanıt1
Ayse:

Adam kızına instagram hesabıaçabilir siz çocuğunuza açmayabilirsiniz. Herkes herkese karışamaz sana bi zararı yoksa sus ve otur. Hesabı gizler fotoğrafları yüklersin instagram Facebook bu anlamda iyi bir arşiv nerede olsan rahatlıkla ulaşabiliyorsun bunu anlamak tecrübe veya zeka işi.

6
2
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

hem bütün aileni önüme koyuyorsun hemde önünden ye diyorsun hakan kendine gel git bakkaldan yarım kilo akıl al parası benden önünden ye başkasının sofrasına aileni koyma ahlaksızlık yapma. .

3
3
yanıtYanıtla
Can:

Yav Allah aşkına herkes kendine baksın

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title