Haberler

Kızına Benzedi!

Kızına Benzemek ve Genç Görünmek İsteyen Bir Anne, Estetik Ameliyatlarla Bambaşka Bir Görünüm Aldı.

KIZINA BENZEMEK VE GENÇ GÖRÜNMEK İSTEYEN BİR ANNE, ESTETİK AMELİYATLARLA BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜM ALDI.

İngiltere'de 50 yaşındaki Janet Cunliffe, kendisinden 22 yaş küçük kızı Jane'e benzemek için saçını boyattı, 3 beden küçüldü, yaklaşık 24 bin TL harcayarak bir dizi estetik ameliyat geçirdi.

İngiltere'de 50 yaşındaki Janet Cunliffe kendisinden 22 yaş küçük kızı Jane'e benzemek için 10 bin poundluk (yaklaşık 24 bin TL) bir dizi estetik ameliyat geçirdi. Saçlarını da kızıyla aynı renge boyatıp 3 beden küçülen anne, şimdi görüntüsüyle herkesi şaşırtıyor. Göğüslerini büyütüp dikleştiren Cunliffe, botoks yaptırıp dudaklarını da dolgunlaştırdı. Fotoğraflarda ilk bakışta ikiz gibi görünen iki kadının saç, boy ve kiloları aynı. Ancak anne Janet'in gözlerimavi, kızı Jane'in ise kahverengi.

Kızını platin rengi saçlarıyla Paris Hilton'a da benzettiklerini söyleyen anne Janet, "Kimonun gibi görünmek istemez ki?" diye konuştu.

'VAKTİM YOKTU' "20'li yaşlarda bakım yapmaya pek vaktimyoktu. Önce Jane'ı, daha sonraerkek kardeşi Pete'i dünyaya getirdim" diyen anne, erkek arkadaşının da yeni durumundan memnun kaldığını vurguladı. Janet, 4 ayda 13 kilo birden vererek ideal kilosuna kavuşmuş.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title