Haberler

Kızıltepe'de 17 Yaşındaki Gençten Haber Alınamıyor

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Özdemir ailesi, 104 gündür haber alamadıkları 17 yaşındaki oğullarının bulunması için Kaymakam Ermiş'ten yardım istedi.

Kızıltepe ilçesinde Özdemir ailesi, 104 gündür haber alamadıkları 17 yaşındaki oğulları Mahmut Özdemir'in bulunması için Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş'ten yardım istedi.

Medya Mahallesi'nde oturan anne Zübeyde ve baba Mehmet Özdemir, her salı düzenlenen halk günü toplantısında vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Ermiş ile görüştü.

Oğullarının kaybolduğunu anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Özdemir çifti, çocuklarının bulunması için Ermiş'ten yardım talebinde bulundu. Ermiş, Özdemir'in bulunması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.

Baba Özdemir ise 104 gün önce evden ayrılan oğlundan bir daha haber alamadıklarını söyledi.

Çocuğunun kaybolduğunu yetkililere bildirdiğini aktaran Özdemir, şöyle dedi:

"Çocuğumun nereye gittiğini bilemiyorum. 104 gündür sağ mı, ölmüş mü? Bilmiyorum. Gözümüze uyku girmiyor, dayanamıyorum artık, içim yanıyor. 17 yaşında oğlumu, evladımı kaybettim. Rica ediyorum bulun. Yeter ki nerede olduğunu öğreneyim."

Anne Özdemir de oğlunun rahatsız olduğunu, bir an önce oğluna kavuşmak istediğini dile getirdi.

Özdemir, "6 çocuğum var. Çok zor durumdayız. Oğlumdan haber alamıyoruz. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Endişeliyiz. En büyük arzumuz oğlumdan haber almak" diye konuştu. - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Erdoğan Turan Ermiş Mehmet Özdemir Kızıltepe Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title