Haberler

Kızıltepe Çatom'da '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' Kutlandı

Mardin'in Kızıltepe İlçesinde '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' Nedeniyle, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (Çatom) Tarafından Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Armada Düğün Salonu'nda düzenlenen kutlamalara Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Siraç Atan ve çok sayıda kadın katıldı. ÇATOM kursiyerleri tiyatro, müzik ve folklor ekibi çalışmalarını paylaşma fırsatı bulurken, az sayıda erkeğin de kutlamaları izleyerek hanımlarını yalnız bırakmadıkları gözlendi. Günün anlam ve önemini belirten bir açıklama yapan, ÇATOM Kızıltepe Sorumlusu Leyla Onur Yanar, "Asıl en büyük teşekkürü hak eden ÇATOM çalışanlarıdır. Özellikle bugüne kadar belki bir erkekle bir kelime konuşmamış hanımların sahneye çıkarak ortaya koyabilecek cesaretinden ötürü mutluyum" dedi.

(İY-AYŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title