Haberler

Gece Yarısı Can Pazarı! Çığlıklar Atarak Kızılırmak'ta Kayboldular

Güncelleme:

Samsun'un Bafra ilçesinde Çetinkaya Köprüsü'nden Kızılırmak Nehri'ne atlayan iki genç dakikalarca kurtarılmayı bekledi. Akıntıya kapılan gençler, çığlıklar içinde gözden kayboldu.

Samsun'un Bafra ilçesinde, sevgili oldukları belirtilen iki kişi Kızılırmak'ta akıntıya kapılarak kayboldu.

ÇIĞLIKLARINI VATANDAŞLAR DUYDU

Alınan bilgiye göre, Fatih mahallesindeki Çetinkaya Köprüsü civarında şelale yakınından gelen yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar durumu ilgili birimlere bildirdi.

Belgin Ş. olduğu ifade edilen kişinin, çevredeki vatandaşlara, "Yardım edin. Kimse yok mu? Donuyoruz kurtarın bizi." dediği öne sürüldü.

İKİ GENÇ AKINTIYA KAPILARA KAYBOLDU

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekibi sevk edildi.

Suda akıntıya kapılarak gözlerden kaybolan Belgin Ş. ile sevgilisi olduğu belirtilen Osman E'yi yaklaşık iki saat arayan ekipler, çalışmalara sabah saatlerinde devam etmek üzere ara verdi.

VATANDAŞLAR DA EL FENERLERİ İLE DESTEK OLDU

Olay yerine gelen vatandaşlar da el fenerleri ile arama çalışmalarına destek oldu.

Belgin Ş. ve Osman E'nin, köprünün kemerlerine çıkarak suya atlamış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kızılırmak Samsun Bafra 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (53)

insan yargılayamaz:

intihar etmek için atladıysalar bile son anlarında pişmanlık var. rabbim bu pişmanlığı kabul etsin işllh, asıl dünyalarını kurtarmışlardır.

21
2
yanıtYanıtla
Bir Bafra Vatandaşı:

Kızın cesedine ulaşıldı, erkek hâlâ aranıyor. İçkiliydi, kafası güzeldi, carttı curttu diye boş yorumlarla alan kaplayacağınıza bir ''Allah rahmet eylesin'' yazmanız yeterdi. Çok daha faydalı da olurdu üstelik. Unutmayın ki, isteyerek atlamış olsalar bile o gençlerin aileleri var. Son saniyelerini izleyen, çırpınışlarına tanık olan ve sonunda suda sürüklenmesini seyreden insanlar var. Videosunu izlediniz mi? Cidden, ahlak bekçiliği yapmak veya bu tarz tartışmalar çıkarmak yerine biraz insan olun

16
6
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Gençlik elden gidiyor!Gençlerimiz yavaş yavaş elimizden kaybolup gitmektedir. Bunlar hep İMANSIZLIK belirtileridir!

11
11
yanıtYanıtla
vatandaş:

16 senede imanlı genç yetiştiremeyenlere gelsin. Doğru diyosun :)

yanıt0
yanıt3
Cengo:

be cahil zaten butün bu olaylar iman maskesinin arkasına saklanan senin gibi asalaklardan kaynaklanıyor. İlimin, bilimin, teknolojinin hem kullanılıpta hemde yok/günah sayıldığı bir toplumdan daha ne beklersiniz.

yanıt3
yanıt2
İNSAN EVLADI:

ARKADAŞLAR ATLADIKLARI KESİN DEĞİL BELKİ DE BİRİNDEN BİRİ DÜŞTÜ DİĞERİ CANI PAHASINA KURTARMAK İÇİN ATLADI YOKSA İNTİHAR EDECEK ADAM DONUYORUZ KURTARIN DİYE BAĞIRIR MI İNŞAALLAH BİR YERDEN ÇIKABİLMİŞLERDİR GENCECİK İKİ CAN YARGILAMAYIN YARDIMCI OLUN

17
0
yanıtYanıtla
güzellik:

Kınama kınadığını yaşamadan ölmezsin. . Allah affetsin

14
2
yanıtYanıtla
(:

RABBİM CÜMLEMİZİN EVLADINI KORUSUN. EVLAT SAHİBİ OLMAK DA YETİŞTİRMEK DE KOLAY DEĞİL. HELE DE ACISINI YAŞAMAK. DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMEZ İNSAN :( KİMSEYİ KINAMAYIN NE OLUR.

13
0
yanıtYanıtla
ŞK:

BİRAYI FAZLA İÇMİŞLER

4
8
yanıtYanıtla
ben:

cehalet ölüm getirir

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title