Haberler

Yasak Aşkıyla Kızılırmak'tan Ölüme Atlayan Gencin, Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Samsun'da 4 gün önce yasak aşkıyla birlikte ölüme atlayan gencin cansız bedeni bulundu. Genç kızın cesedine 3 gün önce ulaşılmıştı.

Samsun'da 4 gün önce yasak aşk yaşadığı iddia edilen 15 yaşındaki Belgin Ş. ile birlikte Kızılırmak Nehri'ne atlayan Osman Ertekin'in(20) cansız bedenine ulaşıldı.

YASAK AŞKIYLA KIZILIRMAK NEHRİNE ATLAMIŞTI

Bafra ilçesi Fatih Mahallesi'nde 15 Mart Perşembe günü 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, 20 yaşındaki Osman Ertekin ve 15 yaşındaki Belgin Ş., Kızılırmak Nehri'ne atlamıştı.

GENÇ KIZIN CESEDİNE AYNI GÜN ULAŞILMIŞTI

Kızılırmak Köprüsü'nden nehre atlayarak kaybolan Osman Ertekin'in cesedi Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından bulundu. 3 gün önce Samsun Deniz Polisi dalgıçları tarafından olay yerinden 4,5 kilometre ileride Belgin Ş.'nin cesedine ulaşılmıştı.

ARAMA ÇALIŞMALARININ 4. GÜNÜNDE CESEDİ BULUNDU

Kızılırmak'ta kaybolan Osman Ertekin ise arama çalışmalarının dördüncü gününde kız arkadaşının cesedinin bulunduğu yerin 400 metre gerisinde JAK timleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde bulundu. Dalgıçlar tarafından sudan çıkartılan ceset, cenaze aracına konularak Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ACILI ANNE, "OĞLUMU ÖLDÜRDÜLER" DİYEREK FERYAT ETTİ

Osman Ertekin'in cesedi cenaze aracına konulurken anne Emine Ertekin, "Oğlumu öldürdüler" diye feryat ederek sinir krizi geçirdi. Fenalık geçiren anne Emine Ertekin güçlükle araca bindirilerek Bafra Devlet Hastanesine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Bafra 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

Hülya Avşar:

Türkiyedeki dizler meyve veriyor.

25
2
yanıtYanıtla
canan veren:

Hadi ordan hülya hanım ne meyvesi hepsi kal??

yanıt1
yanıt0
BALTA:

genclerin ve cocukların her akşam heycanla izledigi dizilerin meyvesi bunlar. . . .

24
2
yanıtYanıtla
abcd:

her dizi izleyen atlıyor mu kardeşim ? kim bilir sen neler izliyorsun ! belki öldürülmüş de olabilirler bir anne evladını kaybetmiş. onun için çok zor bir durum. Allah sabır versin yakınlarına.

yanıt1
yanıt2
xx:

Ben survivor izliyorum. Yaşayacak mıyım doktur bey

yanıt3
yanıt0
artvinli:

hiç acımam karısını aptal yerine koydu ona acırım birde çocuk yapmış utanmaz rezil. daha bıyıkları yeni çıkanı evlendirirsen böyle olur

20
6
yanıtYanıtla
Yorum:

O pis düşüncelerinizde fikirlerinizde boğulun hepiniz!! Gencecik çocuklar daha cahiller hataya düşmüşler hanginiz hatasızsınız? 45 dakika yardım beklediler evet o gençlerimizi haftanın itfaiyesi polisi orada bulunup yardım etmeyen ihmalkar görevliler öldürdü

16
8
yanıtYanıtla
Grande:

Bu dünyayı senin gibi güzel ve iyi düşünen insanlar kurtaracak kardeşim.

yanıt3
yanıt4
Biz sizi ararız.:

Rabbim affetsin. Aşk işte. Fakat kaybolan iki can kız 15 inde aklının gönlünün her yola gidebileceği yaş. Ya aldatılan eş. Aldatılan eşten olan çocuk. Genç delikanlının hatasını kendisi ödedi 15 yaşındaki genç kız ödedi aldattığı eşi ödedi, daha da ne acılar çekecek. Çocuklar babasının hatasının zorluğunu çekecek. Adamın ahirette hesabı oldukça çetin rabbim merhameti ile muamele eylesin. Bu kadar çok hayatı zehirledi. Gönlüne hakim olmayarak ya kızın ailesi. Onların hem evlatlarını kaybetmiş olmasının ızdırabı hem çevreden sürekli utanıp saklanmaktadır yaşadıkları travma Allah yardımcıları olsun zor çok zor. Keşke kızlarına daha yakın olmaları işi çözermiydi. Bilemiyorum ama lütfen sosyal medyada alaycı ifadeler kullanılmasın çok ocaklara ateş düştü.

24
0
yanıtYanıtla
mm:

Dilermki bir daha dunyanin hic bir yerinde boyle icimizi sizlatan olaylar yasanmaz cok uzucu cok allahim kimseye buna benzer acilar yasatmasin her can her canli degerlidir dunyanin rengidir allah im rahmetiyle muamele etsin

yanıt2
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title