Haberler

Kızılırmak'a Birlikte Atladığı Genç Kızı, "İş Arkadaşım" Diyerek, Eşiyle Tanıştırmış

Güncelleme:

Samsun'un Bafra ilçesinde aşk yaşadığı Belgin Ş. ile birlikte Kızılırmak'a atlayan Osman Ertekin'in sevgilisini "iş arkadaşım" diye tanıştırıp, eşinin doğum gününde eve davet ettiği ortaya çıktı.

Samsun'un Bafra ilçesinde aşk yaşadığı iddia edilen Belgin Ş. ile birlikte i Kızılırmak Nehri'ne atlayan Osman Ertekin'İ (20) arama çalışmaları sürüyor. Bu arada Ertekin'in, 'iş arkadaşım' diye tanıştırdığı Belgin Ş.'yi, eşinin doğum gününe çağırdığı ortaya çıktı.

YASAK AŞKIYLA ATLADI, İZİNE ULAŞILAMADI

Bafra ilçesinde geçen Perşembe akşamı evli ve bir çocuk babası Osman Ertekin ile aşk yaşadığı öne sürülen Belgin Ş., Kızılırmak Nehri'ne atladı. Bir süre suda çırpınıp yardım çığlıkları atan iki genç, ardından akıntıya kapılarak kayboldu. İtfaiye, polis ve AFAD ekiplerinin dün sabahın ilk ışıklarıyla başlattığı arama çalışmalarında Belgin Ş.'nin cesedi bulundu ancak Ertekin'in izine ulaşılamadı.

ARAMALAR YENİDEN BAŞLADI

Dün havanın kararmasıyla ara verilen, bugün sabah saatlerinde yeniden başlayan çalışmalara, Samsun Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı ve Samsun Sualtı polis dalgıç ekipleri katıldı. Şu ana kadar herhangi bir sonuç alınamadı.

'İŞ ARKADAŞIM' DİYEREK, EŞİYLE TANIŞTIRMIŞ

Bu arada, Osman Ertekin'in, birlikte nehre atladığı Belgin Ş. ile Bursa'da aynı tekstil firmasında çalıştığı belirtildi. Ertekin'in Belgin Ş.'yi eşi Nuray Ertekin ile "iş arkadaşım" diye tanıştırıp, eşinin doğum gününde eve davet ettiği ifade edildi. Belgin Ş.'nin birkaç gün önce Bursa'dan Samsun'un Bafra ilçesine Osman Ertekin'in yanına geldiği öğrenildi.

PLANLI İNTİHAR ŞÜPHESİ

Öte yandan Osman Ertekin sosyal medya hesabından 11 Şubat tarihinde "Reklama 33 gün kaldı" notunu paylaşımda bulunması ve o tarihin nehre atladıkları güne denk gelmesi 'planlanmış intihihar' olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Ertekin'in aynı gün askerlik görevi için Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na teslim olması gerektiği kaydedildi.

Osman Ertekin'i arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılırmak Samsun Bafra 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (21)

Adana nerdesin:

Adana ve samsun habersiz günleri yok

14
9
yanıtYanıtla
Anka:

iyi olmuş gebermişler

10
10
yanıtYanıtla
BİLMİŞ:

İkisi de ettiğini bulmuş işte. . . Allah çocuklarıyla bir başına kalan Anneye yardım etsin. . .

14
3
yanıtYanıtla
Türk kızı:

Adam bir de evliymiş tabii askere giderse kız başkasını bulup evlenir diye kızı ve kendisini öldürmeyi tercih etti. Sigara içenlerden bir kez daha iğrendim.

3
10
yanıtYanıtla
Türk Erkeği:

Sadece sigaraya yetecek parası var diye değil mi ?

yanıt4
yanıt0
şakir:

gene samsun

6
6
yanıtYanıtla
Ahmet:

2 kadınla evlilik bu yüzden yasal olmalı

0
9
yanıtYanıtla
realahiret:

akpvezinasuc degil

1
7
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Samsun ve Adana diyen insanciklar sizin yaşadığınız şehirler de ne pislikler oluyor iki tane genç kardeşimiz ölmüş aileler ne durumda hiç düşündünüzmü ayıp günah insan lık kalmamış sizde yazık.

4
4
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Malum şehir nede olsa buralarda sorun değil "tecavüzcity"nasılsa:))

0
7
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title