Haberler

'Kızılelma'da Başbakan'a Mezarlıkta Pusu Sahnesi

Güncelleme:

Güzel oyuncu dizide Başbakan'a suikast düzenleyen sniper rolüne büründü. Kanal D'de yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde kötü kadın karakteri Caroline'i canlandıran Wilma Elles, bu kez yine bir Türk dizisinde yine bir kötü karakteri oynadı.

ULUSLARARASI TERÖR ODAKLI GELDİ

Uluslararası terör odağının Türkiye'deki temsilcilerinin asıl hedefinin başbakan olduğunu iddia eden diziye Wilma Elles'in konuk oyuncu oldu. Wilma Elles'in oynadığı karakter MİT'in içinde yaşanan olayların anlatıldığı Kızılelma dizisinde, Türkiye'de bulunan uluslararası terör odağının, yurtdışından gelen bir bağlantısı olan Elsa'yı canlandırdı.

SNİPER SUİKASTÇISI

Güzel oyuncu Wilma Elles Başbakan'a suikast için giriş yapan ,çok iyi eğitim almış uluslararası bir terörist ve tecrübeli bir sniper suikastçısı olarak izleyici karşısına çıktı. Elles Başbakan'a suikaste hazırlanırken hedefi ile ilgili tüm bilgileri tablet bilgiayarından gözden geçirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Wilma Elles Türkiye Kanal D Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
500

Yorumlar (45)

ziyaziya_sexen80@windowslive.com:

la bende gerçek sandım bir anda.haber başlığını okuyunca okadar sevindim ki anlataman :)

67
113
yanıtYanıtla
BİZ KEFENİMİZİ ALIP BU HAK YOLUNA ÇIKTIKcesur:

BAŞBAKANIM ÖLÜMDEN KORKMAZ NEDİYOR SAYIN BAŞBAKANIM BİZ KEFENİMİZİ ALIP BU HAK YOLUNA VATAN İÇİN MİLLET İÇİN ÇIKTIK DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE

32
59
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZozannbeyaz@windowslive.com:

MİLLETTE PAMUK TIKAMAK İÇİN SIRADA BEKLİYO,,, KEFEN GİYENE ,,PAMUK TIKANIR,,

yanıt0
yanıt0
ademadem@gmail.com:

ozan sanada pammık tıkıcaklar merak etme :D

yanıt0
yanıt0
Yunus Taşçıyunustasci53@hotmail.com:

Bu dizi Akp ye ilham olur. Recep Tayyip'e sahte bir suikast senaryosu üzerinden iyi bir mağduriyet edebiyatı çıkar.

63
21
yanıtYanıtla
velicenk_cenk_2005@hotmail.com:

trt trt değil sanki akp ye çalışan kurum bu ne ya

58
21
yanıtYanıtla
Ben Hurkari@online.no:

Anan rahmetli oldu,senin de bir ayagin cukurda,

21
57
yanıtYanıtla
vatanHamunewk@yahoo.com.tr:

kininle geber

yanıt0
yanıt0
refvdfgv@hotmail.com:

helal sana ağzından bal damlirrr :=)

yanıt0
yanıt0
çapulcuya cevapayse_ince_8744@com.tr:

zavallı bi yorum ..çapulcu bozuntusu ne olacak

yanıt0
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title