Haberler

Kızılcahamam Çelik'i Unutmadı

Güncelleme:

Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kadir YAMAN Bursa Vali Yardımcısı Bilal Çelik'i makamında ziyaret ederek saat hediye etti.

2006-2010 yıllarında Ankara Kızılcahamam Kaymakamı olarak görev yapan Vali Yardımcısı Bilal Çelik'i ziyaret eden Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kadir YAMAN"Şuan Bursa Vali Yardımcımız Bilal Çelik 2006 ve 2010 yılları arasında ilçemiz Kızılcahamam'da Kaymakam olarak görev yapmıştır. Dört yıl boyunca kendisiyle çalışma imkânımız oldu, bu süre içinde Kızılcahamam ilçemizde kalıcı izler bırakmıştır, aradan geçen zaman içerisinde kendisi bizleri unutmadığı gibi biz de kendisini unutmadık her fırsata bir araya geliyoruz "dedi

Bursa Vali Yardımcısı Bilal Çelik"Bir idareci olarak görev yaptığımız yerlerde halkımızın ve mesai arkadaşlarımızın bizleri unutmaması ve hala bizlerle irtibat halinde olması belki de hayatımızda sahip olduğumuz en güzel değerlerden birisidir. Kızılcahamam ilçesinde görev yaptığım süre içinde vatandaşlarımız ve mesai arkadaşlarımızla birlikte güzel hizmetler yaptığımız gibi köklü dostluklarda kurmuş olduk" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title