Haberler

Kızılay, Yaşlıların Yüzünü Güldürdü

Adana Huzurevi sakinleri, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığının geleneksel hale getirdiği yemek programında, gönüllü gençlerle keyifli saatler geçirdi.

Adana Huzurevi sakinleri, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığının geleneksel hale getirdiği yemek programında, gönüllü gençlerle keyifli saatler geçirdi.

Her yıl 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nda etkinlik düzenleyen Kızılay, huzurevi sakinlerini, Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli'nde Kızılay'ın genç gönüllüleri ile buluşturdu. Buluşma yemeğine; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Aslan, Reşat Karaca, Mahmut Nimet Dalkır, Zubeyit Şendur ve Ahmet Çolak da katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, yaşlıların kendilerini sağlıklı, mutlu, iyi ve üretken hissetmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Toplumumuzun değerlerini ve ihtiyaçlarını her zaman gözeten Türk Kızılayı'na ve değerli yönetici ve gönüllülerine teşekkür ediyorum" dedi.

"Büyüklerimiz her zaman başımızın tacıdır" diyen Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı buluşmanın amacı, gençlerimizle yaşlılarımızı bir araya getirmek. Hepimiz için hafızalarımızda güzel anlar, güzel hisler, güzel izler bırakmak. Türk Kızılayı olarak büyük bir aileyiz ve yaşlılarımız da bu ailenin en önemli parçalarından biri. Bu akşam için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aslan'da anlamlı bir şiir okuyarak geceye renk kattı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, yaşlılar tarafından şiirler okundu. Kızılay gönüllüleri, etkinlik boyunca yaşlılarla şarkılar söyleyip, onlarla dans etti. Etkinlik sırasında hem Kızılay gönüllüleri hem de yaşlıların yüzlerinden hiç eksik olmayan gülümseme, etkinliğin amacına ulaştığının da en büyük kanıtı oldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Kızılay Yalvaç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title