Haberler

Kızılay Kan Bağışı Tırı Salihli' Ye Geliyor

Kızılay Manisa Kan Bağışı Merkezi ve Salihli Kızılay Şubesi tarafından düzenlenen kampanya kapsamında tam donanımlı kan bağışı tırı, 11 - 12 Nisan 2012 (Çarşamba ve Perşembe) 2 gün boyunca Salihli' de bağış kabul edecek.

Konuyla ilgili olarak Kızılay Manisa Kan Bağışı Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Kızılay Manisa Kan Bağışı Merkezi olarak, İl Merkezi ve İlçelerimizdeki hastanelerimizin kan ihtiyacı tarafımızdan karşılanmaktadır. 'Güvenli Kan Temini' projesinin amacı, ülkemizde gönüllü kan bağışını arttırarak, hasta sahibi ve hastaların yaşadığı sosyal sorunları çözmek, Dünya Sağlık Örgütünün verileri ışığında gönüllü kan bağışçılarıyla güvenli kana ulaşmaktır. Türk Kızılay'ı, potansiyel kan bağışçılarına daha kolay ulaşabilmek ve onların ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla kan toplama faaliyetlerini, kan bağışçılarının bulundukları mekanlara giderek gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Potansiyel kan bağışçılarına aynı anda ulaşabilmek amacı ile işyerleri, fabrikalar, üniversiteler, kamu, sivil toplum kurum ve kuruluşlarını kapsayan kan bağışçısı kazanım çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda son yıllarda sivil kan bağışı miktarı artmaya başlamıştır. Bu kapsamda kan bağışına uygun, donanımlı bir tır, 11-12 Nisan 2012 tarihleri arasında ilçemizde kan bağışı kabul edecektir" denildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Kızılay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title