Haberler

Kızılay'ın Ramazan Mesaisi

Manisa Kızılay Kan Alım Merkezi ile Sarıgöl Kızılay Şubesinin ortaklaşa düzenledikleri ramazan mesaisinde 4 saatte 53 ünite kan toplandı.

Manisa Kızılay Kan Alım Merkezi ile Sarıgöl Kızılay Şubesinin ortaklaşa düzenledikleri ramazan mesaisinde 4 saatte 53 ünite kan toplandı.

Ramazan ayında Kızılay'ın kan stoklarında kanların azalması üzerine başlatılan ramazan akşamları kan toplama etkinliğinde Sarıgöl'de iftar sonrası başlatılan kan toplama çalışmaları gece saat 24.00'e kadar devam ediyor.

Ramazan ayı olması nedeniyle stoklarda azalma olduğunu belirten Manisa Kızılay Kan Toplama Mekezi Doktoru Çağdaş Obalı şunları söyledi:

"Kızılay olarak ramazan ayı boyunca her ilçede iftar sonrası gece saat 24.00'e kadar kan bağışı almaktayız.

Ramazan ayında kan veren bir kişin tansiyon, kolestrolu dengelenir, baş ağrıları ve eklem ağrılarına iyi gelmektedir. Daha sağlıklı oruç tutmasını yardımcı olur. Ramazan ayında kan bağışında bulunan kişi üç hayat kurtaracağı için de kendisini daha huzurlu hisseder."

Sarıgöl Kızılay Şubesi Başkanı Yusuf Tüfekçi de iftardan sonra kan toplama merkezlerinin açık olduğunu belirterek, "Ramazan ayında gece başlattığımız kan toplama kampanyasında dört saatte 53 ünite kan topladık. Sağlıklı her kişi Ramazan ayında bile rahatlıkla kan bağışında bulunabilir. Bağış yapanlara teşekkür ederim." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıgöl Kızılay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title