Haberler

Kızılay'ın Kan Bağışı Otobüsü Tatilcilerin Ayağına Gidiyor

Kızılay'ın, Kan Bağışını Artırmak Amacıyla Johnson Wax Şirketiyle İşbirliği Yaparak Hazırladığı "Kanınızı Sivrisineklere Değil, Kızılay'a Bağışlayın" Sloganlı İki Aylık Kampanya Ankara'dan Başlatıldı. Bağış Otobüsü Kampanya Süresince Turistik Bölgeleri Dolaşarak Kan Bağışı Toplayacak.

Kızılay'ın kan bağışını artırmak amacıyla Johnson Wax şirketiyle işbirliği yaparak hazırladığı "Kanınızı Sivrisineklere Değil, Kızılay'a Bağışlayın" sloganlı iki aylık kampanya Ankara'dan başlatıldı.

Kızılay Başkanı Tekin Küçükali ve Johnson Wax Genel Müdürü Atila Alada'nın basın toplantısıyla tanıtılan "OFF!-Kızılay Kan Bağışı Otobüsü" Marmara, Ege ve Akdeniz'deki sahil beldelerini kapsayan yolculuğuna Ankara'dan başladı. Johnson Wax'ın Sinekkovucu vücut spreyi markası OFF'un tam donanımlı hale getirerek Kızılay'a bağışladığı otobüs, ağırlıklı olarak turistik yörelerde kan bağışı toplayacak.

HEDEF 10 BİN ÜNİTE

Yaz aylarında azalan kan bağışını arttırmak ve önemini anlatmak için gerçekleştirilen iki aylık kampanyada, Türkiye'nin yıllık 1.5 milyon ünite olan kan ihtiyacının 10 bin ünitesinin karşılanması hedefleniyor. 18 Temmuz-13 Eylül arasında İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Mersin, Adana gibi büyük kentlere ve Bodrum, Marmaris, Didim, Fethiye gibi tatil beldelerine de gidecek otobüste, deneyimli Kızılay personeli kan verenlere yardımcı olacak.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title