Haberler

Kızılay Hakkari Şubesinden İftar Yemeği

Kızılay Hakkari Şubesi tarafından yaklaşık 400 kişiye iftar yemeği verildi.

Kızılay Hakkari Şubesi tarafından yaklaşık 400 kişiye iftar yemeği verildi.

Öğretmenevinde verilen yemeğe ASP Hakkari İl Müdürü Salih Kaya, Genç Kızılay Genel Başkanı Emre Koç, Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Furkan Kınık, Kızılay Hakkari Şube Başkanı Recep Bozkurt, Genç Kızılay Hakkari Şube Başkanı Umut Kutluk ve yaklaşık 400 davetli katıldı. Davetlilere kavurma, pilav ve tatlı ile değişik ikramlar yapıldı. Kızılayın her zaman mağdurun yanında olduğunu belirten vatandaşlar, iftar yemeğinden dolayı yetkililere teşekkür ettiler.

İftar programının ardından kısa bir konuşma yapan Kızılay Hakkari Şube Başkanı Recep Bozkurt, milletimizin genetiğinde paylaşma, yardımlaşma olduğunu belirterek, "Ben öncelikle Ramazan aynının feyzinin, bereketinin bütün milletimize, ülkemize, insanlarımıza barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Önümüzde idrak edeceğimiz bayramın, bayram tadında, milletçe, ülkece kutlanmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum. Mağdur, mazlum, ihtiyaç sahibi insanlarımız var. Kızılay olarak her zaman dar gelirli ailelerin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Hayırsever vatandaşların da Kızılaya bağış yapmasını bekliyoruz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Bozkurt Kızılay Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title