Haberler

Kızılay'dan "Okulumu Seviyorum" Projesi

Türk Kızılayı Tokat Şubesi ve İstanbul Merter Şubesi işbirliğinde “Okulumu Seviyorum” projesi hayata geçirildi.

Türk Kızılayı Tokat Şubesi ve İstanbul Merter Şubesi işbirliğinde "Okulumu Seviyorum" projesi hayata geçirildi.

Kızılay İstanbul Merter Şubesi Gönüllüleri Miraç Ölçer, Çağla Sert, Erdinç Şahin, Ebru Sert Şahin'in eşlik ettiği "Okulumu Seviyorum" projesi kapsamında yapılan programda öğrencilerin kışlık giyimleri ayakkabıları, kırtasiye malzemeleri ve Tekkeyeni İlkokulu'nun ihtiyaçları karşılandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Merter Şube Başkanı Ercan Tan, Hakkari'den tutunda Edirne'ye kadar Merter Şubesi olarak yetişmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Tokat Şubesi bizler için öncelikli bir bölgemiz olarak görüyoruz. Tokat Şubemizin ilgisi ve alakasından dolayı artık daha fazla etkinlikler yapacağız, daha fazla Tokat'a yoğunlaşacağız" dedi.

Kızılay Tokat Şube Başkanı Hüseyin Yapıcı ise köy okullarına desteklerinin devam edeceğini ifade ederek, "Bizler gerek Tokat olsun gerekse İstanbul, Ankara, Hakkari ya da Edirne'ye kadar birbirine kenetlenmiş bir aileyiz. Bu nedenle bu programda emeği geçen başta değerli başkanımız Ercan Tan'a teşekkür ediyoruz. Bizler bu proje kapsamında Tekkeyeni köyü İlkokulunda öğrencilerimize bot, giyim, kırtasiye malzemeleri, çanta, eğitim kitapları, okul için soba, kömür, sınıf tahtası vb. malzemelerimizi dağıttık. Eksikleri çıktıkça da tamamlamaya çalışacağız. Daha birçok köy okuluna da bu program kapsamında yardımlarımız devam edecektir" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı İstanbul Kızılay Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title