Haberler

Kızılay'dan 150 Gence Liderlik Eğitimi

Kızılay Gençlik Kamplarına lider yetiştirmek üzere Antalya'da 150 gence liderlik eğitim verdi.

Kızılay Gençlik Kamplarına lider yetiştirmek üzere Antalya'da 150 gence liderlik eğitim verdi. Her yıl binlerce başarılı gence tatil, eğitim ve kültürel birikim imkânı tanıyan Kızılay, bu kamplarda görev alacak liderleri de detaylı bir eğitim programı ile göreve hazırlıyor.

Kızılay Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Antalya'da düzenlenen "Gençlik Kampları Liderlik Eğitimi" programı sona erdi. Program kapsamında 25-45 yaşları arasındaki 150 gence ilk yardım, temel afet bilinci, Kızılaycılık, gençlik kamplarında işleyiş, kan bağışı ve kök hücre bilgilendirmesi ile drama, el sanatları, halk oyunları, spor, müzik ve lojistik branşlarına yönelik eğitimler verildi.

Lider Eğitim Programı'na Kızılay üst düzey yöneticileri de katıldı. Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Genel Sekreter Hüseyin Can, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Denetim Kurulu Üyesi İlhami Yıldırım, Genel Müdür Dr. İbrahim Altan eğitmenleri yalnız bırakmadı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın da eğitim programı veda gecesine katılarak Kızılay Gençlik Kamplarının önemine değindi.

Eğitim programının sonunda tüm katılımcılar, Kızılay Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından değerlendirilecek ve lider olarak görev alması uygun olan katılımcılar Kızılay Gençlik Kamplarında görevlendirilecek. Yaz tatili döneminde açılacak olan Kızılay Gençlik Kamplarına kizilay.org.tr ve Kızılay şubelerinden başvurulabilecek. Kamplardan şehit ve gazilerin çocukları, TEOG'da dereceye girenler, okullarında başarı sağlayan öğrencilerin yanı sıra çok sayıda genç faydalanabilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antalya Kızılay Güncel Haberler

title