Haberler

Kızıl: "Yasada Öngörülen Yeterli İmzaya Ulaşıldı"

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nun seçim gündemiyle toplanabilmesi için yasada ön görülen yeterli imzaya bugün itibariyle ulaşıldığını söyledi.

Kızıl, yaptığı açıklamada Türk futbolunda güvensizliğe dayalı kaotik bir ortama girildiğini, bu kaos ortamından çıkışın tek yolunun da seçim olduğunu kaydetti.

''Futbol tarihimiz incelendiğinde bu kadar karışık ve güvensizlik dolu bir durum hiç yaşanmamıştır'' diyen Kızıl, bir günlük mesai içinde toplanan imza sayısının genel kurul delegelerinin çözümü seçimde gördüğüne bir işaret olduğunu söyledi.

Genel Kurul müracaatının 8 Ocak 2007 tarihinde yapılmasının kararlaştırıldığını ifade eden Kızıl, ''Anılan müracaatın yapılmasıyla birlikte Genel Kurulun, yasanın öngördüğü en kısa süre olan 21 günde toplanarak Türk futbolunun önünün açılacağı ümidini taşımaktayız'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title