Haberler

Kızıl'ın Cenk Tepkisi Sürüyor

Güncelleme:

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Cenk Tosun'un ara transferde Beşiktaş'la anlaşmasına ilişkin tepkisini sürdürerek "Camiaların suçu yoktur." dedi.

"1.5 senedir aklını çeliyorlar"

Kızıl, beraberinde mali asbaşkan Bülent Konca, asbaşkan Abdülhadi Çelik, genel sekreter ve basın sözcüsü Saliha Kübra Karaali ile Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni (GGC) ziyaret etti.

Kızıl, ziyarette, Anadolu kulüplerinin, yetiştirdiği önemli futbolcuların transferleriyle açıklarını kapattığını belirterek, "Çünkü her yıl kulüplerin belli bir açıkları oluyor. Bizim gibi Anadolu kulüpleri 1-2 yılda böyle bir futbolcu yetiştirdiği zaman büyük paralarla satıp, açıklarımızı bu futbolculardan elde edilen gelirle kapatıyoruz. Yoksa normalde yıllık 10 milyon, 15 milyon açık oluyor. O açığı şimdiye kadar bu şekilde kapatıyorduk" diye konuştu.

Oyuncu transferlerinin olmadığı yıllarda da ellerini taşın altına koyarak fedakarlık yaptıklarını ifade eden Kızıl, "Kolay bir iş değil. Cenk Tosun konusunda polemiğe girmek istemiyorum. Çünkü kulüpler, camialar zedeleniyor. O kulübün yaptığı hata, şimdiki yöneticilerin hatasıdır. Camiaların suçu yoktur. Yöneticiler yapmıştır, zaten gerekeni de herkes izledi" dedi.

Cenk Tosun'u ciddi şekilde 3-4 takımın istediğini anımsatan Kızıl, bunların içinde 1 milyon 700 bin avro teklif edenin de transfere 3 gün kala 4 milyon avro verenin de olduğunu kaydetti.

Beşiktaş'tan belgeli yanıt!

Cenk'in, "Ben Beşiktaş'a gidiyorum" dedikten sonra o kulüplerin açıklama yaparak "Cenk'le ilgilenmediklerini" belirttiklerini hatırlatan Kızıl, "Bundan dolayı kesemizden gitti. Gaziantep spor'un sıkıntılarını biliyorsunuz. Senin bütçen kurduğun takıma göre şekillenir. Şu anda Türkiye'nin en mütevazi takımı da Gaziantep spor'dur" şeklinde konuştu.

"Herkesle istişare edeceğiz"

Kızıl, yeni yönetim kurulu üyeleriyle "beyaz bir sayfa" açarak işe başladıklarını söyledi.

Kentteki tüm kesimlerle istişare edeceklerini ifade eden Kızıl, "Ortak hedefimiz Gaziantepspor. El ele vererek başarılı olacağız'" dedi.

Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları veren Kızıl, cemiyetin yeni hizmet binasının gazetecilere yakışan güzel bir yer olduğunu belirterek, emeği geçenleri kutladı.

GGC Başkanı İbrahim Ay da Gaziantep spor'un kentin önemli markalarından biri olduğunu ifade etti.

Gaziantep spor'da yeni yönetime başarılar dileyen Ay, "Bizler doğru olan tüm projelerde Gaziantep spor'un yanında olacağız. Çünkü, sanayi, ticaret ve kültürel gelişimin yanı sıra spor alanında da ülke gündeminde yer almamız gerektiğine inanıyorum. Bu açıdan baktığımızda Gaziantepspor'un başarısı kentimiz için önemlidir. Yeni dönemde basınla Gaziantepspor arasında daha güçlü bir ilişki kurulacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Gaziantepspor İbrahim Kızıl Cenk Tosun Karaali Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title