Haberler

Kızgın Eş, Kendisinden Boşanmak İsteyen Eşini FETÖ'cü Diye İhbar Etti

Güncelleme:

Boşanmak istemeyen kadın, "Eşim FETÖ üyesi" diye iftira attı. 6 ay tutuklu kalan koca, boşanma davası açtı. Kadın bu kez de "Beni aldatıyor" diyerek 350 bin lira tazminat istedi. Çifti boşayan mahkeme, kadının tüm taleplerini reddetti.

İzmir'de yaşayan ev hanımı Gülcan A, kendisinden boşanmak isteyen iş adamı eşine tuzak kurup "FETÖ'cü" diye ihbar etti. Suçsuz yere 6 ay cezaevinde yatan iş adamı Rüstem A, serbest kalınca ilk iş olarak karısına boşanma davası açtı. Bunun üzerine karşı dava açan Gülcan A. da, eşinin kendisini aldattığını iddia ederek 100 bini maddi, 250 bin lirası da manevi olmak üzere 350 bin liralık tazminat davası açıp, aylık 3 bin lira da nafaka bağlanmasını talep etti.

EMSAL BİR KARAR

Yeni Asır'dan Metin Burmalı'nın haberine göre Gülcan A'nın tüm taleplerini reddeden mahkeme, çiftin boşanmasına karar verdi. Rüstem A'nın avukatı Metin İnan, "Hiçbir gerekçe müvekkilimin cezaevinde geçirdiği 6 ayını geri vermeyecektir ancak çekişmeli boşanma davası olan eşlerin, problem yaşayan iş ortaklarının veya rakip olan kişilerin FETÖ ihbar ve şikayetleri değerlendirilirken, daha dikkatli davranılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu açıdan kararın son dönemde moda olan asılsız ihbarlarla kişilerin FETÖ/PDY örgüt üyeliğinden suçlanmasının önüne geçecek emsal bir karar olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

'F' SERİSİ 1 DOLAR BULAMAMIŞ!

Buca ilçesinde oturan Gülcan A. görücü usulü tanıştığı market zinciri sahibi olan Rüstem A. ile 2016 yılında evlendi. 4 ay evli kalan çift bir süre sonra anlaşmazlık yaşamaya başladı. Evi terk eden Rüstem A. boşanmak davası açmak için soluğu avukatı Metin İnan'ın yanında aldı. Eşinin kendisinden boşanacağını öğrenen Gülcan A. da iddiaya göre şeytani bir plan hazırlayarak eşi ile oturdukları eve terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in kitaplarını, dergilerini ve bir de örgüt üyelerinde bulunan 'F' serisi dolar bulamayınca 'E' serisi 1 ABD dolarını koyup, polise eşinin FETÖ üyesi olduğu yönünde ihbarda bulundu.

KENDİSİNE İFTİRA ATILDIĞINI KANITLADI

Gözaltına alınıp tutuklanan ve 6 ay cezaevinde kalan iş adamı Rüstem A. ihbarcının boşanmaya yanaşmayan eşi Gülcan A. olduğunu ve kendisine iftira attığını kanıtlayarak cezaevinden çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

JJKJKK:

SUÇ O KADININ DEĞİL O KADINLARA YETKİ VERİP DE ARAŞTIRMA YAPMADAN ERKEKLERİ CEZALANDIRAN HÜKÜMET DE

67
3
yanıtYanıtla
Ahmet diribaş:

Aynen söylediklerine katılıyorum bütün suçları erkeklere yüklüyorlar devlet önce herşeyi bi araştırsın ondan sora cezaversin

yanıt4
yanıt0
PEKİ ADALET BUNUN NERESİNDE:

iftira atan kadına neden ceza verilmedi, bence iftiranın cezası ağır olmalı, mesela idam cezası gerektirecek bir suç iftira attıysa idam edilmeli, para cezası gerektirecek iftira için o miktarı iftira atan ödemeli. kısaca iftira tutsa ve kişi ceza alsa, ceza ne olacaksa iftira atana da o ceza verilmeli. . .

26
0
yanıtYanıtla
ali:

kesinlikle bu fikire katiliyorum.

yanıt3
yanıt0
Aslanbey f:

Evlenmeye korkuyorum

23
1
yanıtYanıtla
şahin:

yaşım 30 oldu hala evlenmedim. bunları gördukce evlenesim de gelmiyor

yanıt1
yanıt0
CVP:

ben 39 yaşındayım hala evlenmedim , Türk ve müslüman kadınlarından uzak durun hepsi paracı ve menfaatçi :( karakterden yoksun , inanın yabancı kadınlar çok daha haysiyetlidir

yanıt0
yanıt0
Modern Kadın:

6 ay da kadın cezaevinde yatmalı. Ama, yasalar buna izin vermez. Tazminat alabilir sadece. Mantıklı düşünürsek öyle.

23
0
yanıtYanıtla
halit:

salak bir ihbara 6 ay hapis mi yatılır ya bu adamın magduriyeti ne olacakgitgide adaletten uzaklaşıyoruz yazık. . .

22
0
yanıtYanıtla
SÖZDE ADALET:

ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN BÖYLE KADINI

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title