Haberler

Kızarmış Tavuk "Cannes" Yolunda

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Serdar Yılmaz'ın "Kızarmış Tavuk" adlı kısa filmi, Cannes Film Festivali, Cannes Court Metrage, Short Film Corner'a kabul edildi.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Yılmaz'ın "Kızarmış Tavuk" adlı kısa filmi, Cannes Film Festivali, Cannes Court Metrage, Short Film Corner'a kabul edildi.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin verdiği destekle çekilen "Kızarmış Tavuk" adlı filmin gösterimleri ve dünya festivalleri için tanıtımı, 16-26 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yönetmenliğini ve Senaryo yazımını Serdar Yılmaz'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Güler Ökten, Burak Tamdoğan, Selen Uçer ve Mina Trabzon yer alıyor.

İlk olarak Avrupa'daki en önemli 3 film festivalinden biri olan Cannes Film Festivali'nde gösterim hakkı kazanan filmde, anne, anneanne ve 9 yaşında bir kız çocuğundan oluşan bir ailede kız çocuğu yemek yemeğe zorlanmaktadır. Kendi dünyasında, oyunlarıyla çok mutlu olan kız çocuğunun manevi destekçisi, perdenin arkasındaki sadece çocuğa görünen hayal mi gerçek mi belli olmayan bir adamdır. Yemek yeme problemi olan kız çocuk için büyük bir "Kızarmış Tavuk" akşam yemeğinde korkunç, itici bir nesneyken, sokakta 4 metrelik boyuyla, evsizlerin bulunduğu ıssız bir köşede perdedeki adamın liderliğinde, avangard bir nesneye dönüşür. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Serdar Yılmaz İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title