Haberler

Gece Vakti Kız Yurduna Giren Erkek, Yurdu Ayağa Kaldırdı

Güncelleme:

Gece yarısı su içmeye kalkan kız öğrenci, yurtta bir erkekle karşılaşınca çığlığı bastı. Yurt müdürü, kaçan gencin platonik bir aşık olduğundan şüphelendiklerini söyledi.

Aydın'ın Efeler ilçesindeki özel kız öğrenci yurduna, gece yarısı gizlece giren bir erkek, paniğe neden oldu. Su içmeye çıkan bir kız öğrencinin fark ettiği kimliği belirsiz kişi, yangın merdivenlerinden kaçtı.

SU İÇMEYE KALKTI BİR ERKEKLE KARŞILAŞTI

Zafer Mahallesi'nde bulunan özel bir kız öğrenci yurdunda kalan öğrencilerden biri, bugün saat 04.00 sıralarında su içmek için mutfağa gittiğinde, iddiaya göre, karşısına bir erkek çıktı.

KIZ ÖĞRENCİ ÇIĞLIK ATINCA YANGIN MERDİVENİNDEN KAÇTI

Öğrencinin çığlık atması üzerine, diğer öğrenciler de uyanınca, şüpheli kişi panikle yangın merdivenlerinden inerek kaçtı. Olayın yayılmasıyla veliler de polise şikayette bulundu. Polis, yurda giderek beş kız öğrencinin ifadesine başvurdu. Yurtta bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, yurda izinsiz giren kişinin kimliğinin tespiti için çalışma başlattı.

"YA HIRSIZ YA DA KIZLARDAN BİRİNE PLATONİK AŞIK"

Olayın hırsızlık amaçlı olabileceğini veya kızlardan birine aşık olan birisinin yapmış olabileceğini tahmin ettiklerini söyleyen yurt sahibi Yiğit Olur, "Güvenlik kameralarından eşkal tespiti yapılıyor. Yurdumuza giren kişinin öğrencilerimizden birine platonik aşık olabileceğini düşünüyoruz. Çünkü farklı zamanlara yurdun izlendiği yönünde bilgiler var. Farklı birimlerden polis ekipleri olayı tüm yönüyle araştırıyor. Kısa sürede olay aydınlanacaktır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

dürbünlü:

o resmi sadece yedi düvelin ülkemizin bsşına musallat edip dokzanbeş yıldır toplumu inim inim inleten ezanı ve kuranı yasaklayan,içkiyi kumarı ve ovardalıgı serbest eden gemelisler sever,türk ve müslüman kanı taşıyanlar asla sevmezler.herkese iyi akşamlar diliyorum.

5
13
yanıtYanıtla
Ha keza:

Osmanlı Subayıydı.

yanıt3
yanıt0
Of’li:

kız yurdunun ön cephesindeki resmi hiç beğenmedim,hiç yakışmamış.

2
14
yanıtYanıtla
He Mustafa Kemal Olmasa:

Buğday yeşermez, yağmur yağmaz, güneş de açmazdı biliyoz o olayı hepimizi kurtardı da ismimiz martin olmadı biliyoz bunları ezberledik ezan okunuyorsa, kuran nazil olduysa hep O''nun sayesinde eğer O olmasaydı Mekke feth edilmezdi kuran dünyaya Osmanlı olmasaydı yayılmazdı Allah acizdi Osmanlıya muhtaçtı biliyoz bunları hep.

yanıt3
yanıt0
Allah bile:

Dinini beğenmeyenleri dünyasından kovmuyor bunlar kendi dinlerini öyle bir dayatıyor ki beğenmiyorsan herşeyin onlara kalacak da seni yurdundan kovacak hakkı görüyorlar kendilerinde. Düşünün artık bunlar bu bozuk inançlarını beğenmeyenlere üniversite bile okutmuyorlar makam ve mevki sahibi olamasın diye kimlerin haklarına giriyorlar da kimse onların şamatasından gerçek hak sahiplerini göremiyor. Allah''ın adaleti kaçınılmazdır.

yanıt3
yanıt0
acil servis:

Bir türk vatandaşı olarak o yurdun duvarındaki resmi asanları kınıyorum,oraya atamız fatihin resmini asmalarını tavsiye ediyorum,her nekadar gemelisler begenmeselerde,artık onlardan korkmadıgımızı göstermenin zamanı gelmiştir,şu anda ülkeye osmanlı torunları hakimdir,ilel ebed bu hakimiyet devam edecektir.

2
7
yanıtYanıtla
Ataturk:

Osmanli torunu o resimdeki adam olmasa babanin pardon babalarinin isimleei ne olacakti acaba. Soyuna bol bol ingiliz yunan fransiz vs. Karisacagindan bugun osmali torunuyum demen biraz zor olacakti

yanıt1
yanıt1
serkan:

o kafayı sadece görüntü olsun diye taşıyorsun anlaşılan

yanıt2
yanıt1
H2O:

OF''Lİ. . . Eminim sen laz uşağı eğilsin . Olsan, olsan Fatih''in kovduğu ''''RUM PONTUS''''lulardan kalma'''' RUM''''sun dur

1
6
yanıtYanıtla
Eren:

Aşıktır büyük ihtimal tedavisi asla yoktur.

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title