Haberler

Kız Öğrencisini Kaçırmaya Çalıştığı İddia Edilen Öğretmen Tutuklandı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Sosyal Bilgiler Öğretmeni, gönül ilişkisi kurduğu öğrencisini, memleketi Diyarbakır'a kaçırmak istediği iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Muhammed Tekin (34), gönül ilişkisi kurduğu öğrencisi B.G.'yi (14) memleketi Diyarbakır'a kaçırmak istediği iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklandı.

Olay, dün ilçe merkezine 50 kilometre uzaklıkta bulunan Karabahçe kırsal mahallesinde meydana geldi. Mahallede bulunan ortaokulunda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Muhammed Tekin, iddiaya göre öğrencisi B.G. ile gönül ilişkisi kurduğu duyulunca, Diyarbakır'a gitti.

KIZI KAÇIRMAYA GELDİ, JANDARMALARI GÖRDÜ

Dün öğle saatlerinde B.G.'yi telefonla arayıp, kaçıracağını söyleyen ve bunu fark eden kızın ailesi, jandarmaya haber verdi. Öğretmen Muhammed Tekin, kızı kaçırma iddiasıyla geldiği evde aile ve jandarmayı görünce kovalamayla yakalandı.Gözaltına alınan öğretmen Tekin, jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye gönderildi ve çıkarıldığı mahkemece 'Küçük yaşta çocuğa cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarına teşebbüsten tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AÇIĞA ALINDI

Olayın duyulmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hakkında idari işlem yapılan Muhammed Tekin'i açığa aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

asker:

her gün cocuk istismarı cocuk tecavüzleri cocuk gelin haberleri. siz de cıktınız af tasarısı. hiç mi milletten utanmassınız hade milleti geçtik hiçmi ALLAH (c. c) den korkmassınız be . . size oy vermek şerren günahtır. . bahcenizde ot bile bitmez inşallah

19
7
yanıtYanıtla
DOKTOR BU NE?:

İnsanlık olarak hiç bir dönemde bu kadar ÇILDIRMAMIŞTIK. Hepimiz topyekün bir çıldırma halindeyiz. Taciz ve istismar insnalığın her döneminde vardı ama bu haberleri eskiden 6 ayda bir BELKİ görürken şimdi hemen her gün görmeye başladık. ÇILDIRIYORUZ. . . .

23
2
yanıtYanıtla
vanlı:

yavaş yavaş urfada adananın yerini tutmaya çalışıyor vay uyanık vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

15
6
yanıtYanıtla
sağ duyu:

Ya dilim bile varmıyor buna öğretmen demeye ama, bu ve bunun gibilerin ALLAH bin türlü belasını versin, , , yazıklar olsun birde bizim vergilerimizle maaş alıyor. . . haram zehir zıkkım olsun inş-ALLAH

16
0
yanıtYanıtla
VATAN53:

öğretmen evdeki babadan sonra okulda olan babadır. öğrencisine sarkacak kadar namussuz zibidi tipe suratına tükürülmeli. öğretmenliği sadece okuldakı kızlara göz koymak amacıyla yapanlarda namussuz ahlaksız kitapsızdır.

14
0
yanıtYanıtla
VATAN53:

zamanında yazmıştım. sınıflarda da kamera siztemi. olmalı. her ikiside şeytanlaşmış. beyin özürlü. kız salak öğretmen denen musfette zaten adam değil. malum. alanda satanda memnun olabilir.

8
6
yanıtYanıtla
farmen:

ne kızı la çocuk kendisini öğretmen zannedende hasta. çcukla ne alıp ne vermesi ne memnuniyeti. çocuk çocuk

yanıt13
yanıt3
Filize cevap:

Aradaki yaş farkı her şeyin içine eden zihniyet gibi düşünüp bir de ne var ki demeyin, sizin gibiler yüzünden çocuklarımızı sokağa çıkartamaz olduk

7
0
yanıtYanıtla
Filize cevap 2:

Nasıl bir gerizekalisin sen ya

5
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

kızı yaşındaki öğrencisine göz koyulduğu nerde görülmüş atın öğretmenlikten ihraç edin gitsin. sürünsün. diğer işsizlerde bunalımdan intihar ediyor.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title