Haberler

Kız Öğrenci Vali Cerrah'ın Yanında Heyecandan Bayıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Osmaniye'ye Gelişinin 86'ıncı Yıldönümü Törenlerle Kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Osmaniye'ye gelişinin 86'ıncı yıldönümü törenlerle kutlandı. Kutlama töreninde Atatürk'ün tablosunu taşıyan 8'inci sınıf öğrencisi Selin Kök, Vali Celalettin Cerrah'ın yanında bayılarak yere düştü.

Gar Meydanı'nda düzenlenen program Atatürk'ün gelişini simgeleyen, Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafları ile donatılan trenin istasyona gelmesi ile başladı. Trenden inen ve ellerinde Atatürk'ün fotoğrafını taşıyan izciler, Vali Celalettin Cerrah'a Türk Bayrağı'nı teslim etti. Atatürk'ün gelişinin canlandırılmasının ardından Cebelibereket İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Suat Usta, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Kutlama programları sırasında Atatürk'ün fotoğrafını taşıyan 2 kız öğrenciden biri 8'inci sınıf öğrencisi Selin Kök, Vali Celalettin Cerrah'ın yanında bayılarak yere düştü. İlk olarak Vali Cerrah'ın müdahale ettiği kız öğrenciye, daha sonra tören alanında hazır bulunan 112 ekibi müdahale etti. Müdahalenin ardından kendine gelen genç kız sağlık ekiplerince ambulansa götürülürken, yanında bulunan arkadaşı Cemre Akol, göz yaşlarına boğuldu. Ambulansta tedavisi yapılan Selin Kök, daha sonra çok istediği için yeniden Atatürk'ün posterini kortejde taşımaya devam etti.

Kutlama törenleri 6'ıncı Kolordu Komutanlığı Bando ekibi, protokol üyeleri ve vatandaşların

Devlet Bahçeli meydanına kadar yürümesi ile sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title