Haberler

Kız Kardeşiyle Ortak Olan Ağabey Miras Yüzünden Eniştesini Kurşunladı

Güncelleme:

Aydın'da kız kardeşi ile gıda firması işleten ağabey, annelerinin ölümünün ardından miras anlaşmazlığı yaşadığı eniştesini tabanca ile göğsünden vurup öldürdü.

Aydın'ın Çine ilçesinde kız kardeşiyle birlikte gıda firması işleten Hasan Ali U. (53) ortaklığın bitmesinin ardından miras anlaşmazlığı nedeniyle eniştesi Burhan Eroğlu'nu tabanca ile vurarak öldürdü.

BABALARININ ÖLMESİNİN ARDINDAN KIZ KARDEŞİ İLE FİRMA İŞLETMEYE BAŞLADI

Olay, Çaltı Mahallesi Merkez sokak numara 713'te bulunan mandırada meydana geldi. Çine ilçesinde 1957 yılından bu yana faaliyet gösteren Uysal Gıda'nın kurucusu olan babalarının ölmesinin ardından firmayı Hasan Ali U. ile kız kardeşi Sevilay Eroğlu birlikte işletmeye başladı.

ANNELERİ HAYATINI KAYBEDİNCE ANLAŞMAZLIK YAŞADILAR

İddiaya göre annelerinin de hayatını kaybetmesinin ardından iki kardeş arasında anlaşmazlık yaşanmaya başladı.

TABANCA İLE ENİŞTESİNİ GÖĞSÜNDEN VURDU

Firmanın borçları nedeniyle icralık olmasının ardından iki kardeş ortaklıklarını bitirip firmanın faaliyetlerine ara verdi. Sevilay Eroğlu, eşi Burhan Eroğlu ile birlikte bir yıl sonra borçları ödeyip firmayı yeniden faaliyete geçirdi. Bir süredir miras meselesinden aralarında husumet olan Hasan Ali U. eskiden ortağı olduğu aile işletmesine geldi. Burhan Eroğlu, kayınbiraderinin mandıradaki makinelerine zarar vereceğini düşünerek içeriye girmesine engel oldu. Hasan Ali U. arka bahçeden mandıraya girip tabanca ile eniştesi Burhan Eroğlu'nu göğsünden vurdu.

KORUMA İSTEMİŞ

Hasan Ali U. eniştesini sürükleyip dışarıya çıkardıktan sonra defalarca silah kabzasıyla yüzüne vurdu ve kaçtı. Burhan Eroğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma Hasan Ali U'nun yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan cinayete kurban giden Burhan Eroğlu'nun avukatı aracılığıyla Hasan Ali U'nun işletmeye ve sahiplerine zarar verme teşebbüsü nedeniyle koruma istediği öğrenildi.

(Kaynak: Yeni Asır)

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (7)

H.G:

mal icin enisteni oldurdun sende mal oldun git simdi tuvalet temizle mal

16
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Allah korkusu olmadıgından,,,insanlar sinirlenince derhal cinayet işliyor:(((((

16
1
yanıtYanıtla
46:

bu dunyada malin varsa satip yieceksin kefenin cebi yok yoksa esit bolustureceksin yada endin yiyecen

15
1
yanıtYanıtla
ÇAVUŞ ÇELİK:

ÇOK ACI BİR OLAY NETİCEDE KIZ KARDEŞİ DE KAATİLİN KARISI DA AÇIKTA KALDI. . EN YAKIN ZANNEDİLEN DOST LARI HATTA NİKAH DÜŞEN AKRABALARI DA ŞİMDİDEN CUGUR CUGUR EDİYORLARDIR

3
10
yanıtYanıtla
46:

Para insani rezilde eder vezirde

12
0
yanıtYanıtla
Canım türkiyemMobil-IOS:

Ah bu Paranın gözü kör olsun babam da bize borç bıraktı Gitti öbür dünyaya

4
1
yanıtYanıtla
8. HUDUT GAZILER IGDIR:

olum hak miras helal oldu

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title