Haberler

Kız İsteme Tartışması Kanlı Bitti: 5 Yaralı, 2 Gözaltı

Güncelleme:

Malatya'da iki akraba aile arasında yaşanan kız isteme tartışmasında 5 kişi silahla vurularak yaralandı. Olayda 2 kişi gözaltına alındı.

KIZ İSTEME SİLAHLI ÇATIŞMAYA DÖNDÜ

Yeşilkaynak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iki akraba aile arasında kız isteme ile ilgili çıkan tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Kavgada aile fertlerinin birbirlerine karşılıklı olarak ateş açması sonucu Y.Y., V.Y., G.Y., T.Y. ve T.C. yaralandı. Yaralılardan T.C. ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken diğer 4 yaralı Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak tedaviye alındı. Olay sonrası inceleme yapan polis ekipleri, olaya karıştığı belirlenen Ş.Y. ile birlikte G.Y.'yi gözaltına alırken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Malatya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (22)

HG:

ALLAHTAN Kİ EVLENMEMİŞLER EVLENSEYDİLER ŞİMDİ 20 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ . . . . . . BU ÜLKEDEN EVLENMİYECEN GİDİP DİĞER ÜLKELERDE EVLENECEN AÇIK BİR ŞEKİLDE. TÜRKİYE ÖZÜNÜ KÜLTÜRÜNÜ HERŞEYİNİ KAYBETTİ. . . . TÜRKİYE KAYBETMEYE MAHKUM BİR ÜLKE AMA DİĞER ÜLKELER KAZANMAYA DEVAM EDİYOR KÜLTÜRÜYLE YAŞAMASIYLA EKONOMİSİYLE ESKİDEN KIZLAR EVDEYDİ ŞİMDİ İSE GÖZLERİ SOYTARILIKTA BU ÜLKE DÜZELİR Mİ ARTIK.

17
1
yanıtYanıtla
A:

Hıyarlar heryerde vermezlerse aklınca kaçıracaklar Güzellik varken neden

9
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Neden ülkemizde akraba evlilikleri bitmiyor bu tekneloji caginda cocuklar özürlü dogdunu Bile Bile.

8
1
yanıtYanıtla
Osman:

Akraba evliliği demiş de belki yakın akraba değildir.Uzaktan da akraba olabilir.Uzaktan akrabayla evlenmede bir sakınca yok.

yanıt0
yanıt0
vartolu:

benim teyzem dayısının oğlu ile evlendi onlardan olan cocuk diğer teyzemin çocuğu ile evli şimdiye kadar bir sakatlık yok.

yanıt0
yanıt0
SASKIN CANE:

HALA BÖYLE ILKEL INSANLAR VAR ,VAYBE ACABA KIZI VEYA OGLANI ZORLADILARMI???DENGEDIZLER KAFA YOK INSAN HAYATI NE KADAR OLMUS

6
1
yanıtYanıtla
atilla:

5 kişi silahla vuruluyor ama olayın sebebini öğrenmekten acizsiniz

6
0
yanıtYanıtla
kız istenirmi:

ve malatya adana ve samsundan sonra 3. lüğü zoluyo:)

3
2
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Olum malmısınız malatyalımısınız:))

2
1
yanıtYanıtla
mahmuttas:

sizin sayenizde olacak evlilikten de bi hayır gelmezdi zaten !!!

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title