Haberler
Güncelleme:

Kız arkadaşını silahla öldüren sanığa müebbet hapis cezası verildi

İstanbul Maltepe'de 12 Aralık 2018'de kız arkadaşı Gülten Gülüm Dil'i sokak ortasında başından silahla vurarak öldüren sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

Rabbani_Rasta:

Bak affetmemiş mahkeme buna şaşırırım işte. Affetseydi şaşırmazdım

14
1
yanıtYanıtla
naci ahmet:

mahkeme affetmedi lafı biraz komik affetmesimi lazımdı

7
2
yanıtYanıtla
YETMEZ:

Müebbet değil ağırlaştırılmış müebbet istiyoruz. Müebbette hapisten çıkma şansı var temyiz ya da aftan yararlanabilir. İzinli olarak da hapisten çıkabilir örneklerini çok gördük. Ama ağırlaştırılmış müebbet olursa ölene dek çıkamaz. Ya da direkt idam edin gitsin nasılsa topluma faydası yok!

9
0
yanıtYanıtla
MİT ELEMANI:

Darısı diğer katillerin başına. Bu canilere dünya yüzü haram edilmeli.

8
0
yanıtYanıtla
mert:

Yarasın koçuma hadi sıkın bakalım yiyorsa kendini yaratıcının yerine koyan zibidiler artık dünyada da cehennem var ne haber. hırdavatçıda poşet mahkemede mühebbet o kadar yani.

6
1
yanıtYanıtla
adalet:

affedede bilirdi doğru 2018 deki cinayet yeni sonuçlanıyo . . .

5
1
yanıtYanıtla
AZ Malesef:

Sonsuza kadar hapiste kalmalı katiller. Sokakta katil istemiyoruz. AÇIK ve NET. Katillerin yaşam hakkı olduğunu düşünmüyoruz halk olarak. Bu adamın vatana millete hayrı olma şansı yok. Bari hapiste çürüsün de başkalarını öldürme ihtimali ortadan kalksın.

4
0
yanıtYanıtla
yuh artık:

sokak ortasında kafasına sıkarak infaz eden mahluk bile bu ülkede 1 yıl elini kolunu sallayarak gezip, yakalandıktan sonra da ceza alması 1 yıl sürmüş. Vay halimize.

2
1
yanıtYanıtla
sami:

Ağırlaştırılmış müebbed hapis cezası verilmezse , bir müddet sonra çıkar. E ne oldu şimdi , birisi bir müddet sonra özgür, diğeri sonsuza kadar yok. Adalet mi bu

3
0
yanıtYanıtla
mehmet d:

ya ne özgürlüğünden bahsediyosunuz. müebbet yemiş işte

yanıt1
yanıt1
MEHMET D YE CEVAP:

Müebbetle ağırlaştırılmış müebbet arasında dünya kadar fark var. Madem ikisi de aynı şeyse biri neden ağırlaştırılmış? Çünkü müebbette aftan yararlanır, temyize gidebilir, izinli olarak çıkabilir vs. vs. Ama ağırlaştırılmış müebbette af bile çıksa adam ölene dek içeriden çıkamaz. Yani arada çok fark var.

yanıt3
yanıt0
KATİP:

Mahkeme affederdi niye beraat çıkmadı ki öldürmüş ne olacak sanki

1
0
yanıtYanıtla
Mehmetali ayyıldız:

ya arkadaş bu silahları nerden bulup da insanın canına kıyıyorlar yazıktır ya ben de bir ara yıllar önce heves ettim silah edineyim diye ama nafile hiç bir şekilde alamadım ulaşamadım bile kaçak kuçak biryerlerden bulayım dedim o da yok bulamadım arkadaş ya biri bana anlatsın şu silahı nasıl alıyorsunuz soracam birilerine ama cevremde de kimsede yok ki arkadaş hevesim kursağımda kaldı ben de başlarım silahına dedim vazgeçtim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title