Haberler

Kıyı Plaj Temizliği Personeline Eğitim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan Edremit (Akçay, Altınoluk, Zeytinli, Güre), Ayvalık (Sarımsaklı), Burhaniye (Ören) ve Erdek (Ocaklar) sahil şeridinin temizlik çalışmalarının 1 Mayıs itibariyle başladığı, temizlik çalışmalarının 6 ay boyunca devam edeceği bildirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan Edremit ( Akçay, Altınoluk, Zeytinli, Güre), Ayvalık (Sarımsaklı), Burhaniye (Ören) ve Erdek (Ocaklar) sahil şeridinin temizlik çalışmalarının 1 Mayıs itibariyle başladığı, temizlik çalışmalarının 6 ay boyunca devam edeceği bildirildi.

Plaj temizliği çalışmalarının daha verimli bir şekilde yapılabilmesi için Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü uzmanları tarafından plaj temizliği yapan personele çevre kirliliği, ambalaj atıkları, ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması, geri dönüşüm ve poşet kullanımının azaltılması konularında eğitim verildi. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü'nün planlı eğitim faaliyeti sonunda personele sertifikaları verilirken, poşet kullanımını azaltmak amacıyla bez çanta dağıtımı yapıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınoluk Balıkesir Zeytinli Akçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title