Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ, Son Filminden Aldığı Parayla Kenan İmirzalıoğlu'nun Rekorunu Geçti

Güncelleme:

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmi 'Hadi Be Oğlum'dan 1,5 milyon TL kazandı. Tatlıtuğ, bu parayla Kenan İmirzalıoğlu'nun kazancını geçti.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi 'Hadi Be Oğlum'dan aldığı ücret dudak uçuklattı. Ünlü oyuncu, izleyenleri gözyaşlarına boğan filmden 1.5 milyon TL kazandı.

404 BİN KİŞİ İZLEDİ

HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ, beş yıl süren beyazperde sessizliğini Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'le kamera karşısına geçtiği 'Hadi Be Oğlum'la geçtiğimiz hafta bozmuştu. Yakışıklı oyuncunun, ilk haftasında 404 bin izleyiciyi sinema salonlarına çeken filmde canlandırdığı Ali karakteri için aldığı ücret dudak uçuklattı.

İMİRZALIOĞLU'NU GEÇTİ

Bir babayla oğlu arasındaki duygusal ilişkiyi konu alan, izleyenleri ağlatan film için yapım şirketi ünlü oyuncuya 1.5 milyon TL ödedi. Dizilerden bölüm başı 130 bin TL kazanan Tatlıtuğ, aldığı ücretle 'Cingöz Recai'de 1 milyon TL'ye kamera karşısına geçen Kenan İmirzalıoğlu'ndan 'en yüksek ücret' rekorunu almış oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Develi Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Kıvanç Tatlıtuğ:

Kardeş hesap numarası gönder yardım edelim.

20
4
yanıtYanıtla
cinare:

Ikiside mukemmel oyuncu dizilerini severek izliyorum zaten kenan imirzalioglu azeri asilli

4
19
yanıtYanıtla
ASLI:

HEM ZENGIN HEM YAKISIKLI HAYELLRIM ERKEGI AMA PARIS HILTON''UN YUZUGUNDEN DAHA PAHALISINI ISTIYORUM CUNKU BEN DUNYANIN EN GUZEL KADINIYIM.

2
0
yanıtYanıtla
yeter:

Türkiyede başka çocuk yok mu. . . bu çocuk küçücük ama şimdiden yüzü eskidi mesela ben bıktım bu çocuğu görmekten. Bırakın çocukluğunu yaşasın. . .

0
0
yanıtYanıtla
CONI:

Izlemeyin abi izlemeyin

0
0
yanıtYanıtla
kemalist agbe:

VARMI BI FAYDALARI SAKATA YASLIYA FUKARAYA SOYLESIN BIRISI BANA HEERGUN JIPLERINE 1MILYARLIK BENZIN DOLDURUP HAVA CIVA TIRI FIRI NEYSE KONUSMAYACAM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title