Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ'un Büşra Develi ile Ateşli Sahneleri Filmin Önüne Geçti

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ'un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Başrolleri paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi'nin öpüşme sahneleri dikkat çekti.

25 Film imzalı 'Hadi Be Oğlum' filmi, görücüye çıktı. City's Nişantaşın'da yapılan basın gösteriminde, filmde baba-oğlu canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Alihan Türkdemir yer aldı. 16 Şubat'ta seyirciyle buluşmaya hazırlanan Hadi Be Oğlum'un minik oyuncusu Alihan Türkdemir'in, "Biz bu işe duygumuzu kattık. Kıvanç Ağabey, Feridun Ağabey ile çok güzel bir iş çıkardık" dedi.

KONUŞULACAK SAHNELER

Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Büşra Develi'nin, filmdeki sahnelerinin azlığı dikkat çekerken, Tatlıtuğ'la öpüşme sahnesi çok konuşulacağa benziyor.

ÇOCUK OYUNCUYA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Kıvanç Tatlıtuğ da genç partneri Alihan'a övgüler yağdırarak, "Güzel bir şey yaptığımızı tahmin ediyorum. Dışarıdan bir gözün tepkisini merak ediyoruz. Alihan çok büyük bir oyuncu olacak eğer bizi ilerde projelerinde oynatmak isterse memnuniyetle oynarım" dedi. Tatlıtuğ, muhabirlerin "Babalık size çok yakıştı" yorumuna ise "Oradan oraya nasıl bağladın. 9 tane yeğenim var. Çok çocuklu aileden geldiğim için tecrübeliyim bu konuda" açıklamasını yaptı.

"PAŞAMIZI OYNAMAK GURUR VERİR"

Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ, "Paşamızı oynamak bana gurur verir" dedi. Eşi Başak Dizer'in de filmin kostümlerini yaptığını dile getiren Tatlıtuğ, "Onunla çalışmak çok güzeldi. Bize her konuda çok yardımcı oldu. Canım karım" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Develi Cinsellik Sinema Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (6)

CONI:

Abi boyle profosyenellik olmaz huylanir insan

4
6
yanıtYanıtla
BIZANSLI:

Yasaklayin kardesim nerde muhafazakarlik nerde boyle sey mi olur ya

5
4
yanıtYanıtla
cabbar:

isminde meymenet yok zaten Bizanslı. neyi yasaklayın? ne muhafazakarlık, ne alaka ? süper bir film olmus daha ne olsun

yanıt0
yanıt0
ASLI:

UZERINE PARA VEREYIM KIVANCLA BEN OPUSUP OYNASAYIM.

1
8
yanıtYanıtla
Hadi be ama oldu mu şimdi:

Bu filmi izlemeyi düşünüyorum. . Ama bu algı yaratmak sanki hikaye de dikkate değer bir şey yokmuş gibi bu öpüşme sahnesi haber oldu. . . Biliyorum ki bu Baba oğul hikayesi pek ala Bu haber Kıvanç''ın nasıl öpüştüğü değil de bir babayı nasıl canlandırdığıyla ilgili de olabilirdi. ya da küçük oyuncunun performansıyla alakalı olabilirdi. . Yapmayın ucuzladı bu tip reklamlar yemiyoruz yanii. . . Yine de bu habere takılmadan izleyeceğim. . .

6
0
yanıtYanıtla
İlgilenmiyoruz:

Her yerde de bu Büşra mıdır nedir bunun haberi. Hayırdır noluyor.ilgilenmiyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title