Haberler
Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ, dil eğitimi için Amerika'ya gidiyor

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dil eğitimi için eşi Başak Dizer'le Amerika'ya gidiyor. Tatlıtuğ'un aynı zamanda oyunculuk eğitimi alacağı da öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

genezinli:

Güle, güle yakinda Tarkan gibi dünya stari olur, para bitince memlekete döner, bir konser bir dizi yapar, yine Amerika dagüzel güzel yersiniz. Haydi eyvallah.

14
1
yanıtYanıtla
12345:

kıvanç eş seçerken en iyisini yaptı. bu camia dan olup evlenen çiftler saatlik mi aylık mı anlaşıyorlar hemen boşanıyorlar helal olsun kıvanç.

9
1
yanıtYanıtla
EYLÜL:

kısaca deki kazandığım parayı yemeğe gidiyorum. . . . .

6
0
yanıtYanıtla
1:

VERGILERI ODEMEDIN SIMDI YEMEYE MI GIDIYON ULKEMIZDE DIL KURSU OZEL OGRETMEN YOKMU MILLETI YETIMIN HAKKINI CALIP YURTDISINA GIDIN NE DIYEYIM ADALET TEKBU DUNYADA DEYIL KIVANC CIGIM

4
2
yanıtYanıtla
yeter:

git gelme yeni nesil ekmek yesin artık

3
2
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Parayı bulan usa ya,parası olmayan da suriyeye gidecek yakında!

5
0
yanıtYanıtla
sMZ:

İNGİLİZCE BİR TEK AMERİKADAMI ÖĞRENİLİYOR. . . . . BU KADAR ÇOK DİZİ VE SİNEMADA OYNADIN PARA KAZANDIN. . . . . OYUNCULUK EĞİTİMİ NEDİR. . . . . . . .

3
0
yanıtYanıtla
Ali:

Orada kafan estiği gibi gecenin bir vakti son ses müzik dinletmezler adama polis sınırdışı ediverir

1
1
yanıtYanıtla
Stare:

6 ayda ingilizce vayy bé maaslilar pesin vergisi kesilir sanatciyiz dite gecinenler ce sporcularin vergisi nerede giiiidiiîn tatile yok vergisi kaciranlarin hepsine insanlik ne Kadar diyorum

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Nasıl bir başlık atmışsınız. Nasıl bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz? Terk ediyor demek temelli ülkeden ayrılmak ve bir daha gelmemek demek.

1
0
yanıtYanıtla
MIDYATLI:

INSALLAH YIYEMEZSIN O CALDIGIN PARALARI

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title