Haberler

Kitre Köyü Göleti Tamamlanıyor

Güncelleme:

Bayburt'ta Kitre köyü ve arazilerinin sulanmasını hedefleyen Kitre Göleti ve Sulaması inşaatı işi yıl içinde tamamlanarak hizmete alınacak.

Bayburt'ta Kitre köyü ve arazilerinin sulanmasını hedefleyen Kitre Göleti ve Sulaması inşaatı işi yıl içinde tamamlanarak hizmete alınacak. 2014 yılı fiyatlarıyla yaklaşık 5 milyon TL'ye mal olacak proje ile 2 bin 350 dekar tarım arazisi modern yöntemlerle sulanacak ve yöre halkının geliri dekar başına 115 TL'den 665 TL'ye çıkacak, dekar başına da 550 TL gelir artışı meydana gelecek.

Projenin GÖL-SU kapsamında bulunan gölet kısmı yüzde 85 oranında tamamlandı. 17 Aralık 2013 tarihinde ihalesi yapılan sulama şebekesinin sözleşmesi de 08 Ocak 2014 tarihinde DSİ 22. Bölge (Trabzon) Müdürü Adil Erdoğan Yaşaraoğlu ve yüklenici Ömer Faruk Yaraba arasında imzalandı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "1000 günde 1000 Gölet" kapsamında yürütülen Projenin tamamı 2014 yılı içerisinde bitirilerek Bayburt'ta yaşayanların hizmetine sunulacak. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayburt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title