Haberler

Kitaplar Zindana Sığmaz

Güncelleme:

TÜYAP 31.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı açıldı.

25 Kasım'a kadar sürecek fuara, 24 Kasım Cumartesi günü birçok sanatçı, yazar ve aydın katılarak CHP İzmir Milletvekili Yazar Mustafa Balbay'ın kitaplarını imzalayacak.

"Bilgiyle yoğrulmuş bir alan"

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, TÜYAP 31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Kitap Fuarı'nı uzun yıllardır takip ettiğini beyan eden ilçe başkanı İmamoğlu, "Bilgiyle yoğrulmuş ve doldurulmuş müthiş zengin bir alan. Fuarı, sanki en cahil halimle oraya giriyormuşum ve bilgi dolu olarak çıkacakmışım gibi heyecanla geziyorum. Ne şanslıyız ki Beylikdüzü'ne bu kadar yakın bir alan var. Özellikle çocukların ve gençlerin mutlaka bu hissi almaları gerektiğini düşünüyorum" dedi.

"CHP Beylikdüzü destek veriyor"

Fuar süresi boyunca CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, tutuklu bulunan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın kitaplarının bulunduğu Cumhuriyet Standı'na görevli olarak destek verecek. Stantta bulunan demir parmaklıklarla çevrili Balbay standı ise,  "Kitaplar Zindana Sığmaz" mesajıyla ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

"Türkiye bu ayıptan kurtulmalı"

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın özgürlük mücadelesinde her zaman yanında olacaklarını vurgulayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Milletvekilimiz Balbay'ın yaşadıklarını aktardığı kitaplarını, yurttaşlarımızla buluşturmak adına bize teslim etmesi ve bizim hizmetimizi kabul etmesi büyük bir onur. Belki Cumhuriyet tarihinin en büyük haksızlıklarından birini yaşıyor. Umut ediyoruz ki Türkiye bu ayıptan kurtulur ve Balbay özgürlüğüne kavuşur" şeklinde konuştu.

Birçok sanatçı ve aydın katılacak

24 Kasım Cumartesi günü Interexpo Salonu'nda "Balbay Özgürlüğü Öğretiyor" başlıklı bir söyleşinin düzenleneceği fuarda, sanatçılar Selçuk Yöntem, Leman Sam, Zuhal Olcay, Edip Akbayram, Mehmet Esen, Ayşe Özyılmazel, Yavuz Bingöl, Güvenç Dağüstü ve daha birçok sanatçı, yazar ve aydın Cumhuriyet standında Balbay'ın kitaplarını imzalayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Balbay Beylikdüzü İstanbul İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title