Haberler

Kitap Fuarına Katkıda Bulunanlara Plaket Verildi

Ordu'da bu yıl ilk kez düzenlenen ve bundan sonra sürekli düzenlenmesi planlanan 'Ordu 1.Karadeniz Kitap Fuarı'na katkıda bulunanlara, Vali Orhan Düzgün tarafından plaket verildi.

Ordu'da bu yıl ilk kez düzenlenen ve bundan sonra sürekli düzenlenmesi planlanan ' Ordu 1. Karadeniz Kitap Fuarı'na katkıda bulunanlara, Vali Orhan Düzgün tarafından plaket verildi.

Vali Orhan Düzgün, 28 Mart-1 Nisan 2012 tarihleri arasında Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kitap fuarına katkıda bulunan kişi ve kurumların temsilcilerini makamında kabul ederek, vermiş oldukları destekten dolayı plaket takdim etti. Plaket takdimi öncesi bir konuşma yapan Vali Orhan Düzgün, kitap fuarıyla ilgili hem Ordu hem Karadeniz Bölgesi ve hem de ulusal anlamda olumlu tepkiler aldıklarını belirtti. Fuarın 5 gün süreyle açık kaldığını ve 30 binin üzerinde ziyaretçinin gezdiğini belirten Vali Orhan Düzgün, "Kitap fuarı bu yıl ilk defa olduğu için tereddütle gelenler oldu. Bazıları buradan kitap satın almanın mümkün olduğunu bilmeden geldiler. Sadece bir müze ziyareti gibi düşünceyle gelenler oldu. Ona rağmen yayıncılardan fuarın çok olumlu olduğu yönünde tepkiler aldık. Kitap okumanın çok önemli olduğunu çocuklarımıza, gençlerimize hep anlatmaya çalışıyoruz. Bu fuarda gençlerimizin, çocuklarımızın, yayınevi sahipleriyle, yazarlarla, şairlerle, beraber olmaları, onlarla bazı sohbet ortamlarında bulunmaları çok olumlu sonuçlar doğurdu. Bu yılki Kitap Fuarını 5 gün olarak planladık. Ama bu sürenin yeterli olmadığını gördük. İnşallah önümüzdeki yıl Kütüphaneler Haftası'nın arifesindeki cumartesiden başlayarak, bir sonraki pazara kadar 9 gün süreyle Kitap Fuarı'nı gerçekleştirmeyi ümit ediyoruz" dedi.

Vali Orhan Düzgün, fuara Ordu dışından özellikle İstanbul'dan da katkı sağlayan olduğunu ifade ederek, fuarın logosunu tasarlayan, birçok tasarım konusunda yardımlarını esirgemeyen Alametifarika firmasının ortaklarından Ordulu Uğurcan Ataoğlu ile özellikle yayın evlerinin kitaplarının Ordu'ya ulaştırılması konusunda Mars Lojistik firmasının sahibi Engin Özmen'in destek olduklarını hatırlattı ve kendilerine teşekkür etti.

Vali Orhan Düzgün, konuşmasının ardından 'Ordu 1. Karadeniz Kitap Fuarı'na katkıda bulunan ve destek olan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin'e, Anemon Otelleri adına Müdür Yardımcısı Kenan Yantur'a, İl Telekom Müdürü Hacı Öztürk'e, yazılı basın adına Ordu Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Recep Aydın'a, TV52 ve Balıktaşı Otel adına Genel Müdür Akın Çiçek'e, Altaş TV Sahibi Uğur Altaş'a, BTV Kanal Sahibi Birol Yılmaz'a, ORT TV sahibi Erdoğan Erişen'e, Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen'e, Ordu Bilim Kültür Sanat Derneği Başkanı İrfan Pak'a plaketlerini takdim etti.

Basın Yayıncılar Birliği Başkanı Münir Üstün, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal Zeynioğlu, Mars Lojistik Sahibi Engin Özmen'in plaketleri ise İstanbul'da düzenlenecek Ordu Tanıtım Günleri'nde kendilerine verilecek. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Bölgesi Vali Orhan Düzgün İstanbul Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title