Haberler

Kitap Fuarı Bursa'da Kapılarını Açıyor

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş.ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen Bursa 11.Kitap Fuarı, 9-17 Mart 2013 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını okurlara açmaya hazırlanıyor.270 yayınevi ve sivil...

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen Bursa 11. Kitap Fuarı, 9-17 Mart 2013 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını okurlara açmaya hazırlanıyor.

Bursa'da "kitap baharı" estirecek olan fuara bu yıl

270 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor. Dokuz gün boyunca söyleşi, panel, şiir dinletisi, okuma saatleri ve çocuk faaliyetleri gibi 70 kültür programı ve imza günlerinde 600 yazar okurlarıyla buluşacak. Gülten Dayıoğlu, İlber Ortaylı, Üstün Dökmen, Ayşe Kulin, Can Dündar, Yekta Kopan, Ece Temelkuran, İpek Ongun, Enver Aysever, Canan Tan, Ahmet Ümit, Cemil Kavukçu, Necdet Neydim gibi birçok isim fuarda okurlarıyla buluşacak.

Bursa 11. Kitap Fuarı Hilton Hotel'de düzenlenen basın toplantısıyla basın mensuplarına tanıtıldı. Toplantıda konuşan TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersöz, "Üniversiteler, meslek yüksek okulları, özel ve kamuya ait eğitim kurumları, anaokulları, dershaneler, dil kursları, danışmanlık firmaları, kırtasiye firmaları, eğitim araç gereç firmaları, sendikalar, vakıflar ve kreşlerden oluşan geniş konseptiyle dikkat çeken Bursa Eğitim Fuarı'na yurtiçi ve yurtdışından 90'a yakın eğitim kurumu ve çok sayıda yayınevi iştirak edecek. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuar dolu dolu geçecek. Fuar vesilesiyle yapılan satışlar sektöre hız kazandıracak, firmaların pazar paylarını arttırmalarına imkan sağlayacak" şeklinde konuştu.

Geniş konseptiyle dikkat çeken fuarın tüm eğitim imkanlarını aynı çatı altında toplayarak ülkedeki diğer eğitim fuarlarından ayrıldığının altını çizen Ersözlü, "Bursa Eğitim Fuarı, ziyaretçilerin internet üzerinden eğitimden yurtdışı eğitimine, sınav sistemlerinden uluslararası iş hayatına kadar bütün eğitim imkanları hakkında bilgi edinmelerine fırsat sağlayacak. Fuar süresince düzenlenecek seminerlerle ziyaretçilerimize ilgi duydukları ve merak ettikleri konularda bilgi edinme fırsatı sunulacak. Bununla birlikte eğitim kurumlarına yönelik mal ve hizmet üreten firmaları tek çatı altında toplayarak bir sinerji oluşturacak" diye konuştu.

Bursa 11. Kitap Fuarı, 9-16 Mart 2013 tarihleri arasında 10.00-19.30, kapanış günü olan 17 Mart 2013 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz ziyaret edilebilecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlber Ortaylı Üstün Dökmen Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title