Haberler

Kıskanç Hala 17 Günlük Yeğenini Hastane Çatısından Attı

Güncelleme:

Üç kız annesi kadın, aile içinde hakir görüleceği gerekçesiyle refakatçisi olduğu 17 günlük yeğenini hastane çatısından aşağı attı.

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinin Kanpur kentinde bir kadın, 17 günlük erkek yeğenini hastanenin çatısından aşağı attı. Anmol adındaki bebek maymunların girişini engellemek amaçlı yerleştirilen metal ağa takılarak zemine çakılmaktan kurtuldu ve hayata tutundu. Sarita Devi adlı kadın hastanenin güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucunda gözaltına alındı.

DAHA 17 GÜNLÜKTÜ

17 günlük Anmol isimli bebek ağustos ayındaki doğumunu müteakip ortaya çıkan sağlık sorunları sebebiyle Shyam Maternity and Children's Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Baba Sarvesh Kumar ve anne Alka Kumar geçtiğimiz pazar akşamı bebeğin halası Sarita Devi'yi refakatçi bırakarak eve gitti. Sarita, saat 04.30 sularında hastane personeline Anmol bebeği yatağında bulamadığını bildirdi.

METAL AĞDA BULUNDU

Alarma geçen hastane görevlileri durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis memurları Anmol bebeği hastane içinde ve dışında aramaya başladı. Bir polis memuru hastane binasına bitişik bir sokakta bebek sesi duydu ve sesi takip ettiğinde Anmol bebeği hemen başının üzerinde bulunan bir metal ağda olduğunu gördü. Metal ağın maymunların hastaneye girişini engellemek üzere oraya gerildiği açıklandı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen hastaneye yetkilileri, sabah saat 04.00 civarında Sarita'nın kucağında Anmol bebekle çatı katına çıkarken görüldüğünü fakat geri döndüğünde bebeğin kucağında olmadığını fark etti. Bunun üzerine hastane Sarita Devi hakkında polise resmi şikayet başvurusunda bulundu.

Sarita Devi, polisteki ilk sorgusunda kendisinin üç kız çocuğu sahibi olduğunu, Anmol bebekle birlikte aile içinde artık anne Alka'nın daha fazla saygı göreceğini ve kendisinin hakir görüleceğini dile getirdi. Sarita: "Üç kızım var, bir erkek çocuk doğuramadığım için aşağılanmadığım bir gün geçmiyor." sözlerini sarf etti.

30 YILDA 12 MİLYON KIZ ÇOCUĞU

Hindistan'da her gün yüzlerce kız bebek daha anne karnında, cinsiyet ayrımcılığı sebebiyle kürtaj edilerek hayatı sonlandırılıyor. Geleneksel Hindu evliliklerinde çeyiz ve erkeğin ailesine verilen başlık parası sebebiyle kız çocuklar aileye yük olarak görülüyor. Birçok kız çocuğu da doğum sonrasında aynı sebepten ötürü aileleri tarafından terk ediliyor. 2011 yılında yapılan bir araştırma sonucuna göre, Hindistan'da son 30 yılda 12 milyona yakın kız çocuğunun kürtaja kurban gittiği tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title