Haberler

Kısıtlama sonrası polise alkollü yakalanan sürücüye ceza

Güncelleme:

SİVAS'ta, koronavirüs tedbirleri kapsamında bu gece başlayan, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve alkollü olduğu belirlenen sürücü R.Ö.'ye 4 bin 639 TL para cezası uygulanırken, sürücü belgesine ise 2 yıl süreyle el konuldu.

SİVAS'ta, koronavirüs tedbirleri kapsamında bu gece başlayan, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve alkollü olduğu belirlenen sürücü R. Ö.'ye 4 bin 639 TL para cezası uygulanırken, sürücü belgesine ise 2 yıl süreyle el konuldu.

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 21.00 ile sabah 05.00 arasında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Kent merkezinde cadde ve sokaklar boş kalırken, polis ekipleri ve bekçiler uygulama yaptı. Alınan yasak kararına vatandaşların genelde uyduğu görüldü. İnönü Bulvarı üzerindeki Gar Kavşağı'nda uygulama yapan polisler şüphe üzerine ... plakalı cipi durdurdu.Aracı kullanan R. Ö.'nün hareketlerinden şüphelenen polis ekiplerinin yaptığı kontrolde R. Ö.'nün 2.0 promil alkollü olduğunu tespit etti. Ayrıca kısıtlamaya rağmen dışarıda olan ve izin belgesi bulunmayan sürücü R. Ö.'ye toplamda 4 bin 639 TL para cezası uygulanırken sürücü belgesine 2 yıl süreyle el konuldu.

EKİPLERE ZOR ANLAR YAŞATTI R.Ö., işlemlerinin yapıldığı sırada polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Basın mensuplarının 'kısıtlamadan haberiniz var mıydı? sorularını yanıtlamayan R. Ö.'nün ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Yapılan işlemlerinin ardından R. Ö., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Aracı ise otoparka çekildi.

Kısıtlamanın başlamasıyla Sivas Cumhuriyet Meydanı sessizliğe büründü. Atatürk Kongre Müzesi, Çifte Minareli Medrese, Şifaiye Medresesi, Buruciye Medresesi, Kale Camisi, tarihi Valilik ve Jandarma Binası'nın da bulunduğu tarihi meydanda kartpostallık görüntüler oluştu. Koronavirüs sessizliğine bürünen tarihi meydan havadan drone'la da görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Sivas Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title