Haberler

Balıklıgöl ziyaretçi akınına uğradı

Güncelleme:

Balıklıgöl ziyaretçi akınına uğradı Kısıtlamanın kalktığı Balıklıgöl'e ziyaretçi akını Düşük riskli iller arasında yer alan Şanlıurfa'da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılmasıyla Balıklıgöl ziyaretçi akınına uğradı.

Balıklıgöl ziyaretçi akınına uğradı

Kısıtlamanın kalktığı Balıklıgöl'e ziyaretçi akını

ŞANLIURFA - Düşük riskli iller arasında yer alan Şanlıurfa'da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılmasıyla Balıklıgöl ziyaretçi akınına uğradı.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'da da Covid-19 salgını nedeniyle uzun bir süredir vatandaşlar, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle zamanı evlerinde geçiriyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kontrollü normalleşmeyi açıklamasının ardından Şanlıurfa'nın da aralarından bulunduğu düşük riskli illerde hayat kısmen de olsa normale döndü. Kente, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması da kaldırılınca önemli tarihi ve turistik Balıklıgöl ziyaretçi akınına uğradı.

Kısıtlamanın kaldırılmasıyla hafta sonunu aileleriyle birlikte Balıklıgöl'de geçiren vatandaşlar, uzun bir süre sonra hafta sonunu dışarda gezerek geçirmenin tadını çıkardıklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Koronavirüs Şanlıurfa Türkiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title