Haberler

    Kişisel Saç Bakım Şampuanı: Dr. Savon

    İlk ve tek kişiselleştirilebilir şampuanlar hazırlayan Dr. Savon, Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor. Ürünler, her kullanıcıya özel çözüm vadeden içeriği ile kozmetik şampuanlardan ayrılıyor.

    Parmak izi gibi her kişide farklı olan saç telleri, özel bakıma ihtiyaç duyuyor. Standart ürünler her soruna cevap vermediği gibi özellikle birden çok sorunu olan saçlarda bir problem yok olurken diğerlerinin artmasına sebebiyet verebiliyor. Dr. Savon, saç bakımı ihtiyacı duyarken saf ve temiz bir içerik arayan, saç sorunlarına tek ürünle çözüm bulmak isteyen kişiler için en uygun seçim oluyor.

    Tüm İhtiyaçlarınıza Tek Bir Çözüm

    Saçınız düz, yağlı ve aynı zamanda kepekli olabilir. Kepek karşıtı birçok şampuanın saçlarınızı daha çok yağlandırdığına şahit olabilir, yağlı saç için ürünleri denerken kepek sorununun geri geldiğini fark edebilirsiniz. Tüm bu sorunlara çözüm arayanlardansanız siz de Dr. Savon ile tanışmalısınız. Saçlarınız için profesyonel bakım vadeden Dr. Savon kişiselleştirilebilir şampuan seçimi için tek yapmanız gereken bilgisayar başına geçerek siparişinizi oluşturmak.

    Mucizeyle değil bilimsel etkenlerle saçlarda istenen etkiyi yaratan marka, online olarak yapılan seçimlerle şampuanın kişiselleştirilmesine yardımcı oluyor. Kullanıcılar markanın web sitesi üzerinden saç tiplerini, saçlarının sorunlarını ve bekledikleri çözümleri işaretleyerek paketlerini oluşturuyor. Birbirinden farklı pek çok doğal ham maddenin bir araya geldiği şampuan içeriklerinde iyileştirici maddeler bazı oluşturuyor. Sıradan şampuanlardan alışık olunan tuz, paraben gibi zararlı kimyasallar Dr. Savon ürünlerinde yer almıyor. Siz de şampuan seçimi yaparken gönül rahatlığı ile içerikleri kontrol edebilirsiniz.

    Saç tipiniz, saç yapınız, nem durumunuz ve saç hedefleriniz göz önüne alınarak saç uzmanları tarafından hazırlanan küçük sıvı kutular kargoyla size ulaştırılıyor. Adresinize teslim edilen pakette bir adet baz şampuan ve seçimleriniz doğrultusunda hazırlanan küçük ek sıvılar yer alıyor. İçerikler karıştırılarak pompalı şişe içerisinde bir araya getiriliyor. Böylelikle şampuanlar saçınızın ihtiyaçlarını karşılamak için hazır hale geliyor.

    Doğal İçeriklere Sahip Güvenilir Ürünler

    Dünyanın bilim merkezi İsviçre laboratuvarlarında hazırlanan Dr. Savon saç bakımı ürünleri içinde SLS / SLES gibi zararlı etkenler de yer almıyor. Saç sağlığınızı korumak ve iyileştirmek için hazırlanan ürünler, saçı yıpratacak kimyasallardan uzak duruyor. Böylelikle gün içinde zaten şekillendirmeden, güneşten, çevre kirliliğinden ve boyadan yıpranan saçlarınız şampuan tarafından tahrip edilmiyor, onarılarak güçleniyor. Her yaştan kadın ve erkeğin kullanabileceği ürünler, dört mevsim günlük temizlik için tercih edilebiliyor. Mevsimsel nem kayıpları veya yıpranmalara göre farklı içerikler hazırlanarak saçın güncel sorunlarına çözümler üretilebiliyor. Türkiye'de bir ilk olma özelliği gösteren marka, "Senin saçın, senin formülün" sloganıyla yola çıkıyor. Sorun çözümü için kullanılan medikal türdeki diğer şampuanlar özellikle kokuları ve saçları sertleştirmesi konusunda eleştiri alıyor. Oysa Dr. Savon şampuanlar floral kokularıyla sizi çiçek bahçelerinin arasına davet ediyor. Saçı yumuşacık yapan içeriği ile en kalın telli, inatçı saçları bile yumuşatabilen şampuan, devamlı kullanımda kronik sorunların üstesinden geliyor.

    Siz de Drsavon.com web sitesi üzerinden saç profilinizi oluşturabilir, yalnızca birkaç saniyede yanıtlayacağınız küçük anket sonrası bilgilerinizi girerek hemen şampuan seçimi yapabilir ve sipariş verebilirsiniz. DIY(Kendin Yap) trendine uygun olarak kendi şampuanınızı oluşturmanıza imkan veren ürünü hemen deneyebilirsiniz. Yalnızda şişelerdeki sıvıları karıştırarak size özel formülü yaratabilir, seçimlerinize göre hazırlanan broşür yardımıyla ürünlerin kullanımı ve içeriği hakkında detaylı bilgiye erişebilirsiniz. Broşürü saklayarak bir sonraki siparişiniz için içerik örneği oluşturabilirsiniz. Kişiselleştirilebilir bakım ürünleri ile siz de saçlarınıza hak ettiği değeri gösterebilirsiniz.

    Tarafsız kullanıcıların, laboratuvarların onayını alan şampuanları arkadaşlarınıza tavsiye edecek, saçlarınızın bakımı ile kendinize hayran bırakacaksınız.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Bilgisayar Türkiye Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title