Haberler

Kışın En Büyük Festivali Whitefeste Çok Az Kaldı!

Güncelleme:

Türkiyenin en büyük gençlik festivali Whitefeste geri sayım devam ediyor!

Binlerce üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen kış aylarının en büyük etkinliği Whitefestin Asmalımescitin en gözde mekanı eelencede verdiği yılbaşı partisinde müzik ve eğlence tutkunu gençler biraraya geldi.

Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali olan ve her yıl Uludağda binlerce üniversiteli gencin katılımıyla gerçekleşen Whitefest bu yıl da müzik, eğlence ve kar tutkunu gençleri; yerli-yabancı en gözde sanatçı ve DJ performanslarıyla ağırlayacak. Festival için bir süredir verilen partilerin sonuncusu ise Yeni Yıl partisi konseptiyle İstanbulun gözde gece kulübü eelencede gerçekleşti.

Berkay, Murat Dalkılıç, Erdem Kınay, Merve Özbey, Ömür Gedik gibi bir çok ünlü ismin katıldığı partide bir ara Dj setinin başına geçen Erdem Kınay ve Cihat Ugurel çaldığı şarkılarla konukları eğlendirdi.

WHITEFESTİ MURAT DALKILIÇ AÇIYOR!!!!

İLK KONSER 18 OCAKTA ULUDAĞDA!!!

Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali Whitefestin açılış konserini 18 Ocak ta Murat Dalkılıç gerçekleştirecek.

2014 yılına şarkılarıyla damga vuran Murat Dalkılıç, hareketli parçaları ve sahne performansıyla Uludağı da ısıtacak.

2014te hem konser hem dizi çekimleri yüzünden kendine çok fazla vakit ayıramadığını belirten Murat Dalkılıç konser sonrasında bir hafta Uludağda kalarak kendini ödülllendireceğini söylüyor. Bol bol temiz hava alıp kayak yapıp dinleneceğim diyen Murat Dalkılıç, 18 Ocakta Uludağda sevenleriyle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Dalkılıç Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title