Haberler

    Kışın Aşırı Kuruyan Ciltlere Besleyici Temizleme

    Avène Trixera Nutrition Nettoyant Nutri-Fluide; yüz ve vücut temizliğinde cildi yumuşakça arındıran ve beslenmesine yardım eden bir jeldir.

    Avène Trixera Nutrition Nettoyant Nutri-Fluide; yüz ve vücut temizliğinde cildi yumuşakça arındıran ve beslenmesine yardım eden bir jeldir. Formülündeki bitkisel lipidik üçlünün bakım yapan özellikleriyle cildi temizlerken, Avène Termal Suyunun rahatlatıcı özelliği ile gerginlik, kaşıntı hissi ve tahrişleri azaltır. Çok kuru, çok hassas, atopik ciltlerin atak dönemlerinde cildi rahatlatırken, aynı zamanda temiz ve yumuşak tutarak kuruluktan korur. 2 yaş ve üzeri çocuk cildinde bile kullanılabilir.

    Kuru, çok kuru, hassas ve atopik ciltler hassas temizleme ister.

    Eau Thermale  Avène Trixera Nutrition Nettoyant Nutri-Fluide; kış mevsiminde orta seviyeden en şiddetlisine kadar olan cilt kuruluğunda 2 yaş ve üzeri tüm aile bireylerinde yüz ve vücut temizleme jeli olarak rahatlıkla kullanılabilir.

    Eau Thermale  Avène Trixera Nutrition Nettoyant Nutri-Fluide; içeriğindeki doğal tensiyoaktifleri sayesinde yüz ve vücudu yumuşakça temizler ve cildi kurumaya karşı korur. Formülündeki bitkisel lipidik üçlü sayesinde cilt bariyerini muhafaza eder ve tescilli yeniliği selectiose sayesinde, tahrişleri azaltır. Doğrudan kaynağından alınan Avène Termal Suyunun rahatlatıcı özelliği ile, gerginlik, kaşıntı hissi ve tahrişleri azaltır. Sabun, parfüm ve paraben içermez.

    Cildi ıslattıktan sonra elinize aldığınız bir fındık kadar Avène Trixera Nutrition Nutri-Fluide Jeli köpük yaparak uygulayın ve ardından bol su yardımı ile durulayın ve nazikçe kurulayın. Göze ve mukoza zarına temasından kaçının.

    Avène Trixera Nutrition Nettoyant Nutri-Fluide

    Eczane Satış Fiyatı: 400 ml  pompalı şişe 62 TL

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Termal Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title