Haberler

Kısa Süreliğine Ücretsiz İos Uygulamaları!

Güncelleme:

Hepimizin de bildiği üzere Apple belirli aralıklarla uygulama mağazası App Store'da bulunan rastgele seçilmiş ücretli uygulamaları, sınırlı bir süre için ücretsiz indirilebilir hale getiriyor.

Hepimizin de bildiği üzere Apple belirli aralıklarla uygulama mağazası App Store"da bulunan rastgele seçilmiş ücretli uygulamaları, sınırlı bir süre için ücretsiz indirilebilir hale getiriyor.

Kısa Süreliğine Ücretsiz iOS Uygulamaları!

Sınırlı bir süre için ücretsiz indirilmeye sunulan iOS uygulamalarını sizler için sıraladık.

Şunu hatırlatmadan geçmeyelim, zira siz bu yazıyı okurken dahi listedeki uygulamaların tekrar ücretli olma ihtimali var. Bu yüzden indirmek istediğiniz uygulama için acele etseniz iyi olur.

System Activity Monitor

Adından da anlaşılabileceği üzere System Activity Monitor uygulaması ile iOS cihazınızla ilgili tüm bilgileri tek bir ekran üzerinden öğrenebilirsiniz.

DeliTape

iPhone"unuzu retro bir Walkman"a dönüştüren bu klasik müzik uygulaması ile kısa süreliğine de olsa o eski güzel günlere geri dönebilirsiniz.

Night Mode Camera

Night Mode Camera uygulamasının sahip olduğu gelişmiş algoritma sayesinde, düşük ışıkta çok daha iyi video veya fotoğraf çekebilirsiniz.

AdBlocker (Pro)

Alternatif bir Safari eklentisi olan AdBlocker (Pro) uygulaması ile can sıkıcı ve rahatsız edici reklamlardan kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Face It

Face It uygulaması ile iPhone"nuzun yüksek kaliteli arka kamerasını kullanarak, çok daha iyi bir selfie deneyimi elde edebilirsiniz.

DriveBox

DriveBox, her türden araç sahibi ve günlük kullanıcı için geliştirilmiş interaktif bir akıllı araç uygulaması. DriveBox uygulaması ile tüm medya içeriğinizi ve araç içi eğlenceyi tek bir çatı altında toplayabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title