Haberler

Kısa Film Yarışması'na Başvurular 1 Nisan'da Başlıyor!

Güncelleme:

"Varlıklı Geleceğin Sırrı" teması ve "hayallerinizi gerçekleştirmek için 1 günde zengin olmayı beklemeyin!" sloganıyla düzenlenen yarışma, yurtiçi ve yurtdışından 18 yaşını doldurmuş herkesin katılımına açık. Yarışmaya başvuran filmlerin, tasarruf ederek yapılan birikimleri yatırıma dönüştürmenin önemini vurgulaması ve varlıklı geleceğin sırrını anlatması bekleniyor. Üç dakikayı geçmeyen filmler arasından seçilecek 3 filmin yönetmenleri, sırasıyla 15.000 TL, 10.000 TL ve 7.500 TL'lik para ödülünün sahibi olacak. Yarışma sonunda ilk 10'a giren film sahipleri ise TSPB tarafından düzenlenen bir günlük eğitimlerden birine ücretsiz katılma imkânı kazanacak.

Kısa filmler, Radikal Gazetesi Spor Servisi Şefi Uğur Vardan, Sinema Yazarı ve Haber Editörü Selin Gürel, BirGün Gazetesi Yazarı ve Sinema Eleştirmeni Cüneyt Cebenoyan, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Alp Birol ve TSPB Finansal Eğitim Çalışma Komitesi Başkanı Attila Köksal'dan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title