Haberler

Kış Gelmeden Kömür Dağıtımı

Erzincan'ın Çayırlı İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(sydv) Tarafından İhtiyaç Sahibi 400 Aileye Kışlık Yakacak Yardımı Dağıtımına Başlanıldı.

Erzincan'ın Çayırlı ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi 400 aileye kışlık yakacak yardımı dağıtımına başlanıldı.

Çayırlı Kaymakamı Abdullah Akdaş, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde 400 aileye 400 ton kömür yardımı yapıldığını belirterek," Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi her aileye 1 ton kömür yardımı yapmaktayız. İhtiyaç sahibi vatandaşların tespiti konusunda tüm köy ve mahalle muhtarlarıyla ortaklaşa çalışma yürütüyoruz. Yardımlarımızın gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılması için gayret gösteriyoruz. Devletimizin ve hükümetimizin ülkemiz genelindeki ilçeler SYDV'na ücretsiz olarak gönderdiği kömürleri ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine kış gelmeden ulaştırdığımızdan dolayı mutluyuz."dedi.

(BA-İRT-Y) 09.04.2008 12:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title