Haberler

Kırtasiyenin Kalbi Bu Fuarda Atacak

Güncelleme:

Dünyanın üçüncü büyük fuarı haline gelen 'İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı 2018' için geri sayım başladı.

Tüm Kırtasiyeciler Derneği'nin (TÜKİD) desteklediği fuar, TÜYAP'ta 21-25 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Yurt içinden ve yurt dışından 250'yi aşkın firmanın katılımının beklendiği fuar, dev iş birliklerine sahne olacak. Son teknoloji on binlerce ürünün görücüye çıkacağı fuarda, pek çok ürün lansmanı gerçekleştirilecek

İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı 2018'in kapılarını açmasına az kaldı. Tüm Kırtasiyeciler Derneği'nin (TÜKİD) destekleriyle 24'üncüsü düzenlenecek olan İstanbul Kırtasiye-Ofis Fuarı 2018, 21-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Alanında dünyanın üçüncü büyük fuarı haline gelen fuar, ikinci kez Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde misafirlerini ağırlayacak. Türkiye'nin her yanından gelen perakendecilerin buluşma noktasına dönüşen fuarda; okul, kırtasiye, kağıt, ofis malzemeleri ve oyuncak sektöründeki son teknoloji on binlerce ürün sergilenecek. Sağlık testlerinden geçip, güvenilirliği tescillenmiş ürünlerin yer alacağı fuarda, birçok ürün lansmanı gerçekleştirilecek. Yurt içi ve yurt dışından yüzde 55 artış ile 250'yi aşkın firmanın katılması beklenen fuarda, pek çok iş görüşmesi yapılacak, perakende ekonomisi ciddi bir canlılık kazanacak. 5 salon 40 bin metrekare alanda düzenlenecek fuarda, alanında uzman kişilerin katılacağı birçok da etkinlik düzenlenecek.

'İŞ BİRLİKLERİ İLE SEKTÖR BÜYÜYECEK'

TÜKİD Başkanı Vecdet F. Şendil, fuar için aylar öncesinden çalışmaya başladıklarını söyleyerek, "Tüm sektörün bir araya gelebildiği fuarımızda on binlerce ürün ve en son yenilikler görücüye çıkacak. Son trenlerin takip edilebileceği fuarda, firmalar yeni iş birliklerine de imza atacaklar. Sektörümüzün gelişimi açısından çok önemli bir yeri olan fuar, ülke ekonomisine de katkı sağlayacak" dedi. 2017 yılında fuara yurt içi ve yurt dışından 165 firmanın katıldığını, bu yıl bu sayıyı yüzde 50'yi aşkın artış ile 250'nin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini belirten Şendil, metrekare olarak da 5 salon 40 bin metrekareye ulaştıklarını anlattı. Geçen yıl fuarın, tüm Türkiye'den gelen perakendecilerin yanı sıra yurt dışından da 18 ülkeden çok sayıda firmanın katılımı ile gerçekleştiğini dile getiren Şendil, "Ziyaretçi sayımıza baktığımızda ise geçen yıl 50 ülkeden 572 yabancı, 78 ilden 9 bin 291 yerli, toplamda 9 bin 863 kişiyle fuarımızı tamamladık. Bu yıl da 15 bini aşkın kişiyi ağırlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl fuara Anadolu'dan yoğun bir katılımın gerçekleştiğini hatırlatan Şendil, "Bu yıl da aynı katılımı bekliyoruz. Ayrıca fuarda standı olan katılımcılara da destek oluyoruz. Katılımcılarımızın şehir dışından gelecek misafirlerinin önemli bir kısmının 2-3 günlük konaklama masraflarını karşılayacağız" ifadelerini kullandı.

BİN 500'ÜN ÜZERİNDE PERAKENDECİ AĞIRLANACAK

Öte yandan fuar için; T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın ve Moskova, Sofya, Tahran, Tiflis, Üsküp ve Kahire'de yer alan TÜYAP yurt dışı ofislerinin desteğiyle; Makedonya, Bosna Hersek, Kosova, Sırbistan, Ukrayna, Moldova, Azerbaycan, Gürcistan, Ürdün, Kıbrıs, Irak, Kahire, Bulgaristan, Filistin, İsrail, Mısır, Suudi Arabistan, Yemen ve Yunanistan'da heyet organizasyonu yapılacak. Yurt dışı heyet organizasyonlarının yanı sıra Anadolu'da faaliyet gösteren perakendeci, toptancı firmaların fuara gösterdiği yoğun talebi karşılamak için ticaret odalarının da desteği alınarak bin 500'ün üzerinde perakendeci fuarda ağırlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Kahire Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title