Haberler

Kırşehirli Çiftçiler Tüyap Bursa 5.tarım Fuarına Katıldı

Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (Kdsyb) Üyeleri, Geçtiğimiz Hafta İçerisinde Gittikleri Tüyap Bursa 5.tarım Fuarı'ndan Döndü.

Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (KDSYB) üyeleri, geçtiğimiz hafta içerisinde gittikleri TÜYAP Bursa 5.Tarım Fuarı'ndan döndü.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'ne kayıtlı çiftçiler, Bursa'da düzenlenen TÜYAP 5. Tarım Fuarına katıldı. Fuara çiftçilerle birlikte KDSYB Birliği Başkanı Habib Soytek, Tarım İl Müdür Yardımcısı Ziraat Mühendisi Harun Toker, birlik yönetiminden 2 üye, birlik müdürü, Tarım İl Müdürlüğü'nden bir veteriner hekim ve hayvan yetiştiricileri katıldı. Fuardan dönen üreticiler, Bursa'da gördükleri misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Birlik Başkanı Habib Soytek, "Kırşehirli hayvan yetiştiricilerimizin ve üreticilerimizin fuara katılımı yüksek oldu. Üreticilerimiz özellikle fuarlara katılma noktasında hassas davranıyor. Bursa'da yapılan fuara katılım yüksek oldu ve üreticilerimiz modern tarımcılığın yanı sıra hayvan yetiştiriciliğinde kullanılan son teknikleri görmüş oldular. Fuar, üreticilerimiz için oldukça faydalı geçti. Bursa halkı da bize son derece misafirperver davrandı. Kırşehirliler olarak Bursa halkına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

(AD-SE-Y)

05.11.2007 16:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title