Haberler

Kırşehir Osb'ye Ziyaret

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) sorunlarını elbirliği ile çözüme kavuştumak için gayret göstereceklerini belirtti.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) sorunlarını elbirliği ile çözüme kavuştumak için gayret göstereceklerini belirtti.

Ekicioğlu, görevine yeni seçilen OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Firmaların çalışmalarını sağlıklı bir şekilde yürütebilmesi için OSB'nin sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşması gerektiğini vurgulayan Ekicioğlu, "Organize Sanayi Bölgesinin hali hazırda çözüm bekleyen bir çok sorunu bulunmaktadır. Bu sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması hususunda Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ile bu yeni dönemde uyum içerisinde çalışarak, burayı yeni yatırımlar için çekim merkezi haline getireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eraslan da yeni dönemde yapmayı hedefledikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Eraslan, şöyle konuştu:

"Komşu illerimizin Organize Sanayi Bölgelerinin, illerin ekonomik seviyesinin gelişiminde adeta bir dinamo işlevi gördüğüne tanık olmaktayız. Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi de Kırşehir'in gelişmesi, ekonomisinin daha da canlanması, istihdamın arttırılması ve dolayısıyla mutlu ve huzurlu bir Kırşehir için çok önemli bir yer teşkil etmektedir. Bu sorumluluğun bilinci ile Kırşehir ekonomisinin can damarı olan Kırşehir Organize Sanayi Bölgesini hak ettiği yere getirmek için gece ve gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyoruz. Bu çalışmalarda Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile koordineli şekilde hareket edeceğiz."

Ziyarete Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Tekdoğan, Mustafa Yılmaz, Turgay Kaya, Kenan Yanık, Mustafa Bulut ve Ahmet Sarı da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title