Haberler

Kırşehir İl Genel Meclisi Yeni Başkanı Şuayip Soysal Oldu

İl Genel Meclisi, görev süresi 2014 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine kadar devam edecek olan yeni başkanını belirledi

İl Genel Meclisi, görev süresi 2014 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine kadar devam edecek olan yeni başkanını belirledi.

18 üyeli İl Genel Meclisi'nde, AK Parti Grubu'nun adayı olarak seçime giren Şuayip Soysal, 10 oy alarak 3 yıllığına yeni İl Genel Meclisi Başkanı seçildi. MHP grubunun adayı olarak seçime giren Nuri Araz ise 8 oy aldı. Başkanvekillikleri için yapılan seçimlerde ise AK Parti adayları Yusuf Bulut 1. Başkanvekili, Hacı Bayram Aydede ise 2. Başkanvekili oldu. Asıl Katip üyelikleri için yapılan oylamada ise AK Parti'den Yılmaz Kılıç ve Aydın Altınok, yedek katip üyeliklerine de AK Parti'den Lütfi Yılmaz ve Arif Tekeli seçildi.

Yeni İl Genel Meclis Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Merkez İlçe Başkanı olan Şuayip Soysal, yapılan seçimlerin ardından tüm üyelere teşekkür ederek,

"İlimizin tüm sorunlarına çözüm noktasında hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek" dedi.

Soysal, "Siyaset diğer kurumlara göre beyaz renk gibidir. Üzerinde bir tane bile leke olsa ön plana çıkar. Görev sürem içinde bu beyaz sayfaya bir tek leke getirmeden görevimi eşit ve adil bir şekilde yürüteceğim. 2 yıldır görevini başarıyla yürüten Erdal Gürsoy'a yaptığı hizmetlerden dolayı ve beni İl Meclis Başkanlığı'na layık gören tüm İl Genel Meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

- KIRŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title