Haberler

Kırşehir'de Yeni Okul ve Halı Sahaları Yaptırılacak

Kırşehir'in Mucur ve Akçakent ilçelerinde yeni okul ve halı saha yapılacağı bildirildi.

Kırşehir'in Mucur ve Akçakent ilçelerinde yeni okul ve halı saha yapılacağı bildirildi.

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, Mucur ilçesinde sağlık meslek lisesi ve halı saha, Akçakent ilçesinde de halı saha inşa edileceğini belirtti.

Mucur'da yaptırılacak sağlık meslek lisesinin 24 derslikli olacağı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Mucur ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda, bodrum kat, zemin kat, 3 normal kattan oluşan, 24 derslik, 4 laboratuvarı bulunan 17 metre yüksekliğinde 7 bin 800 metrekare kapalı alana sahip Mucur Sağlık Meslek Lisesinin ihalesi yapılmıştır. En kısa zamanda inşaatı da başlayacaktır."

Milletvekilleri bunun dışında Mucur ve Akçakent ilçelerine halı saha kazandırmayı amaçladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yaptığımız girişimler sonuç verdi. Akçakent ve Mucur ilçelerine yapılacak halı sahalar için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzalandı. Halı sahalarımızın kısa sürede ihaleleri yapılarak yapımına başlanacak, Mucur ve Akçakent'e hayırlı olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Kırşehir Ak Parti Akçakent Mucur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title