Haberler

Kırşehir'de Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 10 amatör spor kulübüne malzeme dağıttı.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 10 amatör spor kulübüne malzeme dağıttı.

Valilikte düzenlenen dağıtım töreninde konuşan Şentürk, İl Özel İdaresi bütçesiyle alınan spor malzemelerinin amatör spor kulüplerine dağıtıldığını söyledi.

Profesyonel sporun seyirlik, amatör sporların ise sağlık için yapıldığını belirten Vali Şentürk, Kırşehir'de amatör spor branşlarına ve kulüplere her zaman destek verdiklerini ifade etti.

Şentürk, "Fiilen spor yapan amatör sporcu sayısının il nüfusuna göre en yüksek oran Kırşehir'dedir. Bu başarı da gençlerimizi spora yönlendirmede büyük pay vardır. 10 amatör spor kulüplerimize eşofman, forma, şort ve çorap dağıttık. Önümüzdeki yıl daha fazla yardım yapmayı planlıyoruz." dedi.

Dağıtım törenine 22. Dönem AK Parti Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kazım Kaya, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Necati Şentürk Kırşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title