Haberler

Kırşehir'de Kurban Bayramı Tedbirleri

Kırşehir'de Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında 210 polisin görev yapacağı bildirildi.

Kırşehir'de Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında 210 polisin görev yapacağı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, farklı şube müdürlüklerinde görev yapan polis memurlarından oluşturulan ekipler, bayram tedbirleri kapsamında vatandaşların güven ve huzur ortamında bayramlarını geçirmeleri için halkın yoğun olduğu yerlerde görev yapacak.

Tatil ziyaretleri kapsamında yoğunluğun arttığı Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin giriş ve çıkışında araç ve yaya kontrolleri sağlanması amacıyla, 5 ekip görevlendirildi.

Cacabey Meydanı, Terme, Atatürk, Lise caddeleri, belediye kavşağı, Müftülük Caddesi ve bağlantılı yollarda devriye ve yaya olmak üzere 12 ekip görev yapacak. Kurban Bayramı'nda hareketlilik gözlenen hayvan pazarında ve çevresindeyse 6 ekip kontrolleri sağlayacak.

Yayalara yönelik uygulamadaysa kent merkezindeki arterlerde 10 ekip, Aşıkpaşa, Kümbetaltı, Aşıkpaşa mezarlıkları ve Kırşehir Şehitliği'nde 6 ekip görevlendirildi.

Bayram namazındaysa kent merkezindeki camilerde 28 personel görev yapacak, trafikte sorun yaşanmaması amacıyla kent merkezinde 10 ekip, 45 personel kontrolleri sağlayacak.

Vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirebilmeleri için görevlendirilen 210 polis, koordineli şekilde çalışmalarını sürdürecek.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Kırşehir Güncel Haberler

title